FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu: "Absenţa lui Artiom Karamian e o pierdere pentru Dinamo, nu pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Administratorul delegat al lui Dinamo crede că Torje ar fi defilat în banda dreaptă dacă l-ar fi avut adversar pe armeanul Artiom Karamian.

"Mă sperie această formă de barbarie a suporterilor. Cum să se gîndească să dea foc la stadion? Agresivitatea aceasta este dramatică. Meciul va fi imprevizibil.

Axul central al defensivei steliste pare mai fragil. De la Iovan şi Bumbescu s-a ajuns la Parpas şi Tudose.  Nici Jelev nu este de nivelul Stelei. Dar şi Dinamo are astfel de probleme. Cred totuşi că noi sîntem favoriţi".

Absenţa lui Artiom Karamian este o pierdere pentru Dinamo, nu pentru Steaua. Torje ar fi avut o pîine de mîncat pe partea dreaptă dacă ar fi jucat Karamian", a declarat Cornel Dinu la Premium Liga pe GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  16 Martie 2010, 20:59

MISTER DINU - NU TE SUPARA DAR TORJE ESTE IN ECLIPSA -IESIT DIN FORMA .

 •  16 Martie 2010, 20:18

CORECT!!!

 •  16 Martie 2010, 18:50

Super praf sunteti-> Asta e titlul: Dinu: "Absenţa lui Artiom Karamian e o pierdere pentru Dinamo, nu pentru Steaua" Iar mai jos scrieti: Absenţa lui Artiom Karamian este o pierdere pentru Steaua, nu pentru Dinamo. Dati-va demisia!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează