FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu: "Domnul Turcu şi-a cerut scuze public, să nu mai punem gaz peste foc"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, crede că discuţiile referitoare la jignirile aduse de acţionarul Vasile Turcu portarului Emilian Dolha, după meciul cu Unirea Urziceni, scor 4-4, trebuie încheiate, pentru că nu fac bine clubului.

"Omul a fost civilizat, şi-a cerut scuze. După ce că avem ghinion, mai semănăm şi zîzanie în propria casă. De-a lungul carierei mele, după '90, am avut mult momente în care am stat lîngă preşedinţi, patroni de echipe din străinătate. Şi la ei se mai scapă cîte unul chiar la fel cum a făcut domnul Turcu, dar la ei însă nu apare în presă. E vorba de o educaţie în timp care nouă ne lipseşte.

Domnul Turcu a recunoscut, şi-a cerut scuze public, haideţi să încheiem, să nu mai punem gaz peste foc. Nu sînt adeptul jignirii jucătorului. Şi mie îmi mai scapă lucruri sau sînt înţeles greşit", a spus Dinu la Contraatac, de la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  30 Martie 2010, 20:28

cand scapa dinamo de acest...marean vanghelie al fotbalului romanesc. este o pata pe blazonul clubului.

ockiu
ockiu  •  30 Martie 2010, 18:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

hahaha el are voie :)) :))

tatutzu
tatutzu  •  30 Martie 2010, 18:32

gresiti, domnule Dinu. turcu trebuie sa plece de la Dinamo. el face mult rau echipei. si aduce un prejudiciu de imagine clubului SC FC DINAMO BUCURESTI 1948 noi, suporterii, vrem ca nesimtitul de turcu sa plece din actionariatul lui Dinamo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează