FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu: "Este mai importantă o idee decît un antrenor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Invitat la Fanatik Show, la televiziunea Telesport, Cornel Dinu a declarat:

"În toată lumea se lucrează la echipa tehnică, există manager şi echipă tehnică cu antrenor. Eu mă menţin în proiect pînă pe 7 mai pentru tot ce m-am angajat. Acest zbucium nu e în concordanţă cu pretenţiile echipei. Dacă nu se aşează lucrurile, cu judecată şi cu strategie, voi pleca. Am considerat că e mai importantă o idee decît un antrenor. Trebuie o strategie pe termen lung, nu trebuie să fii un suporter pătimaş ca să ai succes la Dinamo, fiindcă uneori nu vezi anumite lucruri. Vin unii jucători care nu confirmă şi iau mulţi bani. M-a aprobat şi Cristi Borcea", a declarat Dinu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  10 Aprilie 2008, 01:04

Daca Dinu a ajuns sa spuna "M-a aprobat şi Cristi Borcea", inseamna ca a ajuns rau de tot. Cine este Borcea? Unul care in urma cu putini ani ar fi fost onorat sa-i faca pantofii lui Mister... Cum trece vremea... Amintiti-va si de replica lui Turcu, alt... cand spunea despre Mopsul ca ii dadea cate un milion pentru ca il saluta. Ce JAVRE au ajuns sa conduca Dinamo! Sa nu uit, sunt stelist, dar din pacate nici la Steaua nu e mare diferenta. Salutari tuturor microbistilor!

 •  10 Aprilie 2008, 00:11

cele mai tari stiri doar pe - w w w . czavstin . b l o g s p o t . c o m

 •  09 Aprilie 2008, 23:36

...cu mult "Respect" pentru un "Intelept"...FELICITARI, Cornel Dinu.Langa Mircea Lucescu, cei 2 sunt "greii" fotbalului romanesc care trebuie respectati, ca multi altii...Asa ca, stimabililor, respectatil pe Cornel Dinu, pentru ca a dovedit ca este cel mai apropiat clubului...sunt un suporter oltean, dar il admir pentru ca a fost tot timpul aproape, mai mult decat oricare fotbalist de la alte cluburi din tara...si cand suntem suporteri suntem aproape de oricare ...s

Vezi toate comentariile (5)
Comentează