LIGA 1    •   DECLARAȚII

Dinu face praf un jucător din Liga 1: "Pare că face pontaj la căile ferate" » Panduru a atacat și el: "Așa ceva nu am mai văzut"

Marti, 08 Noiembrie 2016

La meciul CFR Cluj - FC Botoșani, 1-0, Cătălin Golofca a uimit pe toată lumea cu un tatuaj pe ceafă, o cruce cu aripi, ca cel al lui David Beckham.Cornel Dinu și Basarab Panduru au comentat tatuajul jucătorului de la FC Botoșani și l-au ironizat pe fotbalist.

"Cred că are un sfert de normă ca fotbalist și, după cum pare, lucrează și la căile ferate. Are un pontaj acolo. Domne, dacă mai eram antrenor, jucătorii cu tatuaje nu apucau să intre pe teren! Aduce și cu niște flaps-uri de avion, care se deschid sau se închid ca să oprească avionul sau să crească viteza", a spus Cornel Dinu.

"Nu am mai văzut așa tatuaj. Ajunge până la urechi. Dar nu am să comentez. Sunt tineri. Unora le place, altora nu, dar e ceva... " Basarab Panduru

clipboard01
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Comentarii (18 ) Adaugă comentariu

redshow  •  08 Noiembrie 2016, 16:40

Dinu & Panduru 2Degeaba ;))) ..cine ii baga in seama isi merita soarta !!! "daca mai eram antrenor " ...Nici unul din ei nu a fost NICIODATA Problema mare e la moldovean :))))) Cineva si-a batut joc de ceafa lui rau de tot ...pe bani :))))Ma gandesc spre binele lui ca e provizoriu ca daca nu va fi tinta batailor de joc toata viata. Mai bine isi desena o tigaie cu papara cu slanina...era mai putin penibil :)))

Ion-Nelu Nistor  •  08 Noiembrie 2016, 15:16

Numa si numa destepti pe lumea asta!

conasu_boeru  •  08 Noiembrie 2016, 15:11

Un individ cu tatuaje, este un individ cu probleme de educație, de personalitate, de inteligență !!!!

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet