FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dinu face praf un jucător din Liga 1: "Pare că face pontaj la căile ferate" » Panduru a atacat și el: "Așa ceva nu am mai văzut"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 08:41

La meciul CFR Cluj - FC Botoșani, 1-0, Cătălin Golofca a uimit pe toată lumea cu un tatuaj pe ceafă, o cruce cu aripi, ca cel al lui David Beckham.

Cornel Dinu și Basarab Panduru au comentat tatuajul jucătorului de la FC Botoșani și l-au ironizat pe fotbalist.

"Cred că are un sfert de normă ca fotbalist și, după cum pare, lucrează și la căile ferate. Are un pontaj acolo. Domne, dacă mai eram antrenor, jucătorii cu tatuaje nu apucau să intre pe teren! Aduce și cu niște flaps-uri de avion, care se deschid sau se închid ca să oprească avionul sau să crească viteza", a spus Cornel Dinu.

"Nu am mai văzut așa tatuaj. Ajunge până la urechi. Dar nu am să comentez. Sunt tineri. Unora le place, altora nu, dar e ceva... " Basarab Panduru

clipboard01
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
redshow
redshow  •  08 Noiembrie 2016, 16:40

Dinu & Panduru 2Degeaba ;))) ..cine ii baga in seama isi merita soarta !!! "daca mai eram antrenor " ...Nici unul din ei nu a fost NICIODATA Problema mare e la moldovean :))))) Cineva si-a batut joc de ceafa lui rau de tot ...pe bani :))))Ma gandesc spre binele lui ca e provizoriu ca daca nu va fi tinta batailor de joc toata viata. Mai bine isi desena o tigaie cu papara cu slanina...era mai putin penibil :)))

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  08 Noiembrie 2016, 15:16

Numa si numa destepti pe lumea asta!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Noiembrie 2016, 15:11

Un individ cu tatuaje, este un individ cu probleme de educație, de personalitate, de inteligență !!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează