FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - DINAMO, MIERCURI, 10 IUNIE, 20:45

Dinu: "Ferească Dumnezeu să vorbesc de competenţele tactice şi transferurile de la Dinamo" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, spune că nu vrea să vorbească despre ce a făcut Mircea Rednic pe banca "roş-albilor", deşi Mircea Rednic l-a înţepat anterior, insinuînd că el l-ar învaţa pe Vasile Turcu ce să zică.

"N-am înţeles de ce Mircea Rednic a zis că eu şi Victor Becali l-am învăţat pe Turcu ce să spună. Ferească Dumnezeu să ajung eu să vorbesc despre competenţele tactice şi transferurile de la Dinamo. Un jucător a fost adus la echipă pentru simplul motiv că bătea autul bine. Ne-am trezit cu 13-14 jucători care nu aveau ce căuta aici", a spus Cornel Dinu la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
 •  03 Iunie 2009, 21:38

deja esti penibil domnule dinu...mai are rost sa te intreb de fapt rolul tau in club care e?? De ce nu ai vb atunci...iar at cand ti s-a cerut sa cobori pe banca si sa ajuti echipa ai intors spatele...rusinica nene procurorule!!!

 •  03 Iunie 2009, 19:51

Toti agramatii s-au gasit sa se ia de Dinu! Nu va place de el ca nu pricepeti ce zice, dar asta nu e vina lui! Decit s-o aburiti pe-aici, duceti-va mai bine la scoala! Poate treceti si voi clasa!

 •  03 Iunie 2009, 18:58

DINU ESTE MAI VINOVAT DACA STIE CEVA SI NU SPUNE,DE CE NU A VORBIT LA MOMENTUL POTRIVIT?II CONVENEA SALARIUL CU CARE IL MOMEAU DINAMOVISTII.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează