FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dinu Gheorghe: "Am stat aseară să văd şi rezumatul meciului lui Dinamo, dar nu l-au arătat" :)

Dinamo a fost eliminată din Europa League de Vorskla Poltava
Dinamo a fost eliminată din Europa League de Vorskla Poltava

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 22:10

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a luat peste picior adversarul din campionat de duminică seară, Dinamo, formaţie care nu a jucat în grupele Europa League după ce a fost eliminată în play-off-ul competiţiei după două înfrîngeri cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava.

"Aseară a fost un meci greu, cu o echipă bună, care are experienţă. Norocul nostru a fost Dani Coman, care ne-a ajutat să cîştigăm. Deocamdată vrem să adunăm puncte, ultimele jocuri pot fi decisive pentru ocuparea primelor locuri. Am înţeles că s-a terminat montarea gazonului, aşa că sînt toate condiţiile să începem să evoluăm acolo. Sper să jucăm de aşa manieră încît lumea să vină la meciuri. Sperăm să mai adunăm suporteri, aşa îi aduci la stadion, făcînd performanţă.

Pancu ne-a obişnuit cu execuţii frumoase precum cea de aseară. După ce Edel a respins acea minge mi-am adus aminte că a fost portarul Rapidului şi că am făcut un transfer bun la acea vreme.

Aseară, la Tel-Aviv, am aşteptat să văd rezumatul meciului lui Dinamo, dar nu l-au arătat, nu ştiu ce s-a întîmplat :).", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Dinamo - Rapid se va juca duminică seară, cu începere de la ora 21:30, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (240)
maidanezuro
maidanezuro  •  17 Septembrie 2011, 20:30

Uite ma, sti ce nu inteleg eu, dak iubiti asa de mult Dinamo, dc draq nu o spuneti pe fata....va ascundeti dupa niste oi!!!!!!Numai kkreze pe aici!:)))))))))))

rapid..
rapid..  •  17 Septembrie 2011, 12:08
Postat de nedelcu_costi pe 17 Septembrie 2011, 09:30

Dupa 5 ani in care nu au vazut Europa, s-a gasit si Dinu Vama sa comenteze...Vama esti PENIBIL....

esti prost (informat).2 ani nu am jucat in Europa si in ceilalti 2 am fost eliminati de Wolsburg (anul acela a castigat campionatul) si FC Nurenberg -echipe bune din Bundesliga si totusi am avut ghinionul sa cadem cu aceste echipe din postura de cap de serie. iar spre deosebire de voi care ati fost eliminati de echipe slab cotate in tururi preliminare.Penibili sunteti voi baietas!

nedelcu_costi
nedelcu_costi  •  17 Septembrie 2011, 09:30

Dupa 5 ani in care nu au vazut Europa, s-a gasit si Dinu Vama sa comenteze...Vama esti PENIBIL....

Vezi toate comentariile (240)
Comentează