FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Dinu Gheorghe: "Avem probleme de arbitraj, dar nu trebuie să exagerăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2009 00:00

Preşedintele echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe, crede că Dinamo va fi avantajată după toate discuţiile din ultimele 2 zile.

"De ce nu se discută la fel şi despre penalty-ul neacordat Craiovei în ultimul minut al partidei? Şi Braşov a fost dezavantajată la fel de bine ca şi Dinamo. Din tot ce s-a discutat de aseară şi pînă acum, am înţeles că Dinamo va fi avantajată de arbitri în viitor.

Avem probleme de arbitraj, dar nu trebuie să exagerăm", a declarat Dinu Gheorghe la emisiunea Contraatac, la televiziunea GSPtv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
l0gan
l0gan  •  26 Octombrie 2009, 21:31

bai mustaciosule care esti tu mustacios pierde si tu un campionat pe mana arbitrilor poi mai perde 8 - 10 puncte pe aceiasi mana si poi comenteaza tudor pe unde trece arde si parjoleste pe cand la voi pe stadion cu steaua si a arata clasa !! oare de ce? daca vrei contacteaza ma sa mi spui !!!daca nu i ti spun eu :ptr ca e manjit de amandoua !!

 •  26 Octombrie 2009, 20:40

Bah, tu glumesti? Tu ai vazut meciurile lu' Dinamo de anul asta si meciurile voastre? Cum poti sa compari una dintre cele 2 echipe constant favorizate de arbitri cu echipa cea mai dezavantajata? Si ce, daca face Borcea scandal, inseamna ca o sa fie avantajata Dinamo? Nu a facut scandal si dupa meciul cu International? Si dupa ala cu Gaz MEtan? Si la ce i-a folosit?

 •  26 Octombrie 2009, 20:04

sunteti ceeeeei mai avantajati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează