FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Dinu Gheorghe despre arbitrajele pro-Steaua: "Ei sînt mai noi în domeniu"

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a vorbit într-o conferinţă de presă organizată azi despre formaţia giuleşteană şi s-a referit la prestaţiile brigăzilor de arbitri.

"Am incredere ca vom duce Rapid unde i-a fost locul. O sa avem grija sa fim bine organizati si sa nu repetam greselile din ultimii ani", a afirmat Dinu Gheorghe.

Apoi s-a referit la erorile arbitrilor, care ar fi favorabile CFR-ului si Stelei: "De CFR se tot vorbeste de cativa ani. Steaua e mai noua in domeniu. Am dori insa ca erorile arbitrilor, chiar si umane, sa fie tratate la fel de catre Comisia Centrala a Arbitrilor. Asa vor disparea multe dintre acuzatiile formulate".

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (15)
radu9992
radu9992  •  05 August 2010, 19:24

Steau, Dinamo, Si Cfr Sunt Favorizate de albitri de cand ma stiu asa ca taceti din gura oitelor

royal_army
royal_army  •  05 August 2010, 17:41

Dinu Gheorghe este un profesionist si un bun presedinte,dar nu ar trebui sa faca astfel de comentarii.Si el stie ca aia a fost o gresala si atat.

xolv
xolv  •  05 August 2010, 16:53

Sa se termine si circul asta odata, s-o luam la picior cu preliminarii in CL, m-am saturat de toti hraparetii si gloata care-i ingana ca niste robi!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează