FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Dinu Gheorghe e tranşant: "Cine vine la CCA să nu aibă prietenii cu nimeni!"

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 18:56

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a comentat iminenta numire a lui Ion Crăciunescu în fruntea CCA.

"Nu e problema mea numirea lui Ion Crăciunescu la şefia CCA. E treaba Federaţiei, a celor care conduc fotbalul românesc. Dacă mă apuc să îl laud, lumea va spune că mă fac preş în faţa lui, iar dacă spun ca domnul Paszkany, că are ceva contra Rapidului, lumea va spune că încerc să atrag atenţia să obţin arbitraje favorabile.

Eu mi-aş dori ca acel cineva care va veni în fruntea CCA să nu aibă prietenii cu nimeni, iar sancţiunile să fie aceleaşi, indiferent de cine greşeşte şi împotriva cui o face.

Sper să nu plece de la ideea că deţine adevărul absolut. Data trecută ne cam punea pumnul în gură, spunîndu-ne că nu ne pricepem la arbitraj. Să dea Dumnezeu să fie bine, să nu mai iasă discuţii! Mi-aş dori ca toţi conducătorii de club să aibă atitudinea Rapidului, să accepte erorile umane. Care sperăm să fie cît mai puţine, pentru că arbitrii trebuie să îşi facă treaba", a spus Dinu Gheorghe la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
breitner
breitner  •  28 Septembrie 2011, 08:54

si cum ramane cu televizoarele samsung de la copos catre craciunescu ? s-a stricat prietenia ?

kily
kily  •  28 Septembrie 2011, 01:18

Boierul tot boier! Ai auzit, cel mai bun presedinte de club?! Ai citit, MM, cum trebuie sa se exprime un oficial?!

spivak
spivak  •  27 Septembrie 2011, 22:42

Nici cu Ana Electronic să nu fie prieten?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează