FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - RAPID 0-1

Dinu Gheorghe explică evoluţia din repriza secundă: "Ne aşteptam să cedăm, jucătorii sînt foarte obosiţi"

Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu
Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2011 19:24

Programul foarte încărcat începe să-şi spună cuvîntul la Rapid, astfel că giuleştenii vor să profite din plin de pauza competiţională dată de meciurile naţionalei cu Belarus şi Albania şi să+şi recuperete indisponibilii. Preşedintele Dinu Gheorghe spune că jucătorii fac cu greu faţă programului şi acest lucru s-a văzut cel mai bine în repriza secundă a meciului cu Voinţa Sibiu.

Oficialul din Giuleşti spune că tactica lui Răzvan Lucescu era una foarte simplă, echipa să marcheze de mai multe ori în prima repriză, ca să joace fără emoţii în partea a doua a meciului.

"A fost o victorie grea, ne aşteptam să fie aşa după ce am avut o perioadă solicitantă. Trebuia să facem diferenţa în prima repriză, am avut cîteva ocazii foarte clare. În a doua repriză era normal să cădem fizic.

Nu pot să spun că am avut emoţii. Pauza e binevenită acum, avem timp să ne refacem jucătorii accidentaţi, apoi vine iar o perioadă încărcată, cu 7 meciuri în 21 de zile", a spus dinu Gheorghe la finalul meciului, pentru Fanatik Show.

Rapid s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Voinţa Sibiu. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 12.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  03 Octombrie 2011, 19:17
Postat de badeadorian pe 02 Octombrie 2011, 23:41

Si PSG a jucat la Bilbao, joi ... deplasare ,meci greu , etc etc . DAR AZI MANCAU JAR PE TEREN in meciul cu LYON !!! Aia ce au de nu sunt obositi ????

PSG au avioane sau autocare cu ce sa mearga, pe cand copos duce fotbalistii in deplasari cu bicicleta ca e ieftin.

plischi
plischi  •  03 Octombrie 2011, 07:34

doar nu lucreaza in schimburi! din cate stiu, cofetariile nu au program non-stop.

badeadorian
badeadorian  •  02 Octombrie 2011, 23:41

Si PSG a jucat la Bilbao, joi ... deplasare ,meci greu , etc etc . DAR AZI MANCAU JAR PE TEREN in meciul cu LYON !!! Aia ce au de nu sunt obositi ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează