FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinu Gheorghe: "Faptul că Surdu vine de la Steaua este un avantaj"

Dinu Gheorghe este multumit de transferul lui Surdu
Dinu Gheorghe este multumit de transferul lui Surdu

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 17:33

Preşedintele echipei Rapid, Dinu Gheorghe, crede că transferul fostului stelist Romeo Surdu este un avantaj, ţinînd cont că a fost obişnuit cu pretenţiile ridicate.

"Cu Surdu am vorbit de mai multe ori în ultima lună şi am ajuns la un acord cu el. Faptul că vine de la Steaua este un atu, pentru că este obişnuit cu pretenţiile ridicate. Discuţiile sînt finalizate, cel mai probabil mîine semnăm cu Răzvan. Pe noi nu ne deranjează dacă vrea să antreneze şi la echipa naţională, am fi mîndri. La cum a fost tratat la echipa naţională, nu a fost greu să-l convingem. Nu vă amintiţi meciul cu Franţa, cînd apăreau nişte imbecili pe la televizoare care întrebau ce jucăm noi? Alea au fost atacuri la persoană nu au fost comentarii.

Sperăm să rezolvăm problema peluzei dinspre Teatru şi să îi dăm drumul, dar nu cred că sunt şanse să jucăm pe Giuleşti dacă ne calificăm în grupele Europa League", a declarat Dinu Gheorghe în direct la emisiunea Contraatac, la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
laur_popica
laur_popica  •  05 Iunie 2011, 19:16

era un avantaj mai mare daca ramanea la steaua. nu e un jucator valoros, nu poate face diferenta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează