FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Dinu Gheorghe: "Gigi Becali e cel mai mediatizat, îmi pare rău că trăiesc în România"

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 16:58

Preşdintele Rapidului, Dinu Gheorghe, condamnă atît atitudinea lui Gigi Becali faţă de el (VEZI AICI CE A SPUS BECALI DESPRE DINU GHEORGHE!), cît şi reacţia lui George Copos (CITEŞTE COMUNICATUL LUI GEORGE COPOS!).

"Mi-a spus dimineaţă domnul Copos că o să dea un comunicat, dar nu l-am citit. E păcat că s-a ajuns la asemenea discuţii. Mai bine nu îl băga în seamă decît să răspundă într-un asemenea fel. E treaba lui George Copos cum îşi alege prietenii. Gigi Becali este unul dintre cei mai importanţi oameni din România, este cel mai mediatizat. Îmi pare rău că trăiesc în România!

Omul ăsta nu are nici o treabă cu fotbalul, nu are nici o funcţie la Steaua, e suporter doar. Ce să îi facă lui Comisiile? Dacă m-a jignit pe mine, nu se va întîmpla nimic, dacă i-ar fi jignit pe Sandu sau pe Dragomir s-ar fi intervenit imediat, ar fi fost declarat persona non-grata", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
masculu
masculu  •  19 Octombrie 2011, 20:13

f..va in gura de ziaristi penalli 90% di stiri cu ciobanu analfabet champions league nu,finala mondiala de rugby nu...analizam orice besina scoasa de fecali... asa sa va ajute al de sus

masculu
masculu  •  19 Octombrie 2011, 20:13

are drepatate!!! f..va in gura de ziaristi penalli 90% di stiri cu ciobanu analfabet champions league nu,finala mondiala de rugby nu...analizam orice besina scoasa de fecali... asa sa va ajute al de sus

iulicuta
iulicuta  •  18 Octombrie 2011, 13:28

Haide sa nu mai citim nici un articol despre ce spune Becali de acum incolo si in maxim 2 luni nu vom mai vedea stiri cu sau despre el !!! Hai sa incercam !!! Credeti ca puteti ?? Eu voi fi primul ! Nu voi mai citi niciun articol despre Bacali !! Si voi puteti !! Sa scapam odata de otrava asta de Oier nesimtit si Incult.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează