FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR CONTRA LUI BECALI

Dinu Gheorghe îl susţine pe Dragomir: "Cum să schimbi pe cineva care a adus atîţia bani Ligii 1?!"

Dinu Gheorghe spune că nu vrea să se implice în scandalul dintre Becali şi Dragomir
Dinu Gheorghe spune că nu vrea să se implice în scandalul dintre Becali şi Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 17:33

Planul lui Gigi Becali de a-l schimba pe Dumitru Dragomir de la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal nu reuşeşte să-şi găsească prea mulţi susţinători. 

Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului, este de părere că puţini vor fi cei care vor vota împotriva actualulului preşedinte al LPF, mai ales după ce acesta a reuşit să vîndă drepturile Ligii 1 cu peste 101 milioane de euro.

"Nu cred că există vreo neregulă la vînzarea acestor drepturi tv. Cum să spui ceva împotriva omului care a adus atîţia bani Ligii 1. Nimeni nu mai spera să ia mai mult de 35 de milioane de euro pentru cele şase pachete. Mi-e greu să înţeleg cum s-a iscat acest scandal, peste noapte. Mă îndoiesc de faptul că Gigi Becali poate să-l schimbe pe Dragomir, îi trebuie 10 semnături pentru asta. Probabil cei doi aşteptau doar un motiv ca să înceapă războiul. Mă îndoiesc că o să se mai împace acum.

Mie nu mi se pare nimic în neregulă cu acel comision de 5%, mai ales că nu îl ia nimeni din Ligă. Vă daţi seama cît pierdeam dacă îşi lua şi Liga 6.5% din suma totală, conform statutului?!", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Oficialul din Giuleşti a vorbit şi despre stagiul de pregătire din Austria pe care rapidiştii l-au încheiat astăzi, declarîndu-se extrem de mulţumit de prestaţia jucătorilor lui Răzvan Lucescu.

"Nivelul de pregătire e cel dorit în momentul acesta, rezultatele din amicale contează mai puţin. Sîntem în criză de timp în ceea ce priveşte achiziţionarea unui fundaş central. Am discutat cu Kevin Gomis, dar nu am ajuns încă la un acord. Sper ca pînă marţi, cînd plecăm în stagiul din Estonia, să ne rezolvăm toate problemele de lot", a declarat Dinu Gheorghe.

CITEŞTE ŞI ...
Atac fără precedent al lui Dragomir: "Steaua lui Gigi trebuia retrogradată"

Becali: "Tot ce vorbeşte Dragomir e 80 la sută minciună, 20 la sută incompetenţă"

Dragomir: "Gigi mi-a cerut ŞPAGĂ din drepturile TV!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 22:01

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

satyricon
satyricon  •  01 Iulie 2011, 01:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Crr-rapizii isi dau arama pe fata! Nu au castigat niciodata nimic pe teren. Au uitat ca ultimele lor trofee au fost castigate de utc Copos prin Anaelectronics cu spagi datepe la arbitrii si federali (Craciunescu stie cel mai bine). Dar ipocrizia e la ea acasa sub pod!

ciparian
ciparian  •  30 Iunie 2011, 23:54
Postat de cpt.ahab pe 30 Iunie 2011, 22:24

Ce jalnica manevra intru captarea bunavointei unui sef al Ligii si mai jalnic! Asa vrei sa iei titlul, rapidistule?!

mai taci mai ogarule. cei mai vechi smenari si hoti de campionate, se trezesc vb denereguli. sunteti de o nesimtire crasa.auzi cine vb...........asa ati luat voi multe campionate, prin ordin de partid si minister.recunosc pana si vechii vostri conducatori si jucatori.ciocu mic atunci.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează