FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dinu Gheorghe ironizează Steaua: "Nu zic ei că vor lua titlul la 40 de puncte diferenţă?" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 septembrie 2013 20:41

Preşedintele celor de la Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, recunoaşte superioritatea Stelei, despre care spune că va lua din nou titlul, însă îi şi ironizează pe aceştia.

"Nu cred că Steaua va avea contracandidată în acest an la titlu. Probabil va cîştiga iar. Are cea mai bună echipă.

Nu zic ei că sunt campioni fără să mai joace, că vor cîştiga la 20 de puncte, la 40 de puncte? Acum să ne apucăm să ne certăm cu ei la cîte puncte vor cîştiga titlul?

Noi avem obiectiv să terminăm sus, dacă se poate între primele trei, şi să menţinem ce am realizat anul trecut. Mai departe, anul următor, dacă avem puterea, încercăm şi mai mult", a spus Dinu Gheorghe, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  24 Septembrie 2013, 14:37

Marele conducator,, vama,, umilt de Miriutza! Silence please!

milici
milici  •  24 Septembrie 2013, 09:33

Aroganţa nesărată a guristului Dinu Vamă are rezultat- Astra:Ceahlăul 0+0!

flocirica
flocirica  •  24 Septembrie 2013, 09:14

nea gigi stai bre linistit : nu luam campionatul nici la 40 si nici la 20 de pucte! castigam la 39 sau 19 puncte diferenta...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează