FOTBAL  »  Superliga  »  SFERTURI / RAPID - STEAUA, JOI, 11 NOIEMBRIE, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Dinu Gheorghe: "La meciul de Cupă o să măsurăm porţile, cu toată lumea de faţă, ca să nu mai fie nici un fel de discuţie"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a comentat la "Contraatac", de la GSP TV acuzele aduse de oficialii din Ghencea în legătură cu mingea cu care s-a jucat partida, faptul că emblema Stelei a fost pusă în miniatură pe tabela din Grant şi a negat ferm că porţile de pe stadionul alb-vişiniilor ar fi mai mici decît în alte părţi.



"Faptul că emblema Stelei a fost minusculă pe tabela din Giuleşti a fost o măgărie din partea celui care a făcut asta, e o măgărie pe care nu o accept.

În privinţa balonului cu care s-a jucat partida, vă pot spune că Rapid are contract cu un sponsor tehnic, Puma. Am primit mingile cu 3 zile înainte de meci.

Iar în legătură cu porţile, înaintea jocului am văzut că domnul Duckadam şi Tătăruşanu tot măsurau poarta, nu i-a oprit nimeni să nu ceară să se măsoare. Bara e la 2,44 m, vă asigur. Trebuia să ceară măsurătoarea şi nu mai existau discuţii. La meciul de Cupă o să măsurăm porţile, cu toată lumea de faţă, ca să nu mai fie nici un fel de discuţie. Nu cred că d-asta a lovit Surdu bara, ca era mai mică sau mai mare", a spus Dinu Gheorghe la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
matiz81
matiz81  •  09 Noiembrie 2010, 20:34

ce ne-am distrat cu voi 5-1 iti spune ceva :))))

gsava
gsava  •  09 Noiembrie 2010, 19:50

cine nu intelege o gluma sa se duca la culcare

dani26
dani26  •  09 Noiembrie 2010, 18:36

A fost un meci frumos, cu rapidul smecher ca de obicei, dar cu mai nimic rezultate....si cu o Steaua care isi imbunatateste jocul, dovada si ocaziile avute.Una peste alta Rapidul a castigat 1 punct, iar Steaua a pierdut 2.Dac se va juca asa si in cupa, Steaua nu cred ca poate sa scape victoria!Poate ca multi se vor scandaliza, cum de iau partea Stelei...pt ca este corect sa fii cat mai obiectiv si impartial...si asta este adevarul, Steaua a fost mult mai buna...se vede ca joaca in Europa!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează