FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu Gheorghe pune primul pariu pentru acest sezon: "E supraponderal, dar o să-l vedeți peste două săptămîni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 08:58

Directorul general al lui Dinamo, Dinu Gheorghe, nu are nici o grijă în privința adaptării lui Gnohere la echipă, mai ales după ce a văzut ultimul meci.

"Alexe nu e o pierdere pentru Dinamo, la acest moment. Cel care a venit, Gnohere, este un jucător supraponderal, dar la faza golului cu Viitorul are o contribuție importantă.

Duelurile aeriene le-a cîștigat toate. Va fi altceva cînd vor trece două săptămîni și va ajunge la o formă fizică bună", a zis acesta la Digi. 

Gnohere a fost lăudat și de Andrei Marc: "Eu îl văd drept un atacant excelent, degeaba s-a scris că are kilograme în plus, eu zic că așa e fizicul lui. E foarte puternic, are detentă bună, ne-a ajutat foarte mult și dacă nu era el nu aveam așa multe ocazii cu Viitorul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
balzabucu
balzabucu  •  29 Iulie 2015, 17:40

Sunt sigur ca puriul o sa mearga dupa metoda Lucescu, o zvarluga si un gabarit depasit(raducioiu si cami)

reddogsv
reddogsv  •  29 Iulie 2015, 16:11

Daca aveam un atacant macar de nivelul lui Bilinski , in acest moment aveam cel putin 2 pct in plus. Asa, dupa cum a spus si Rednic platim tribut proastei imagini din ultimii ani a clubului caruia ia pus capac insolventa. Pacat ca unul ca Rednic trebuie sa improvizeze mereu cu cate o surpriza ca sa aiba sanse la pct/puncte. Oricum mana unui profesionist se vede si in aceste conditii. De abia am primit 1 gol in 3 etape si care putea fi evitat foarte usor. E clar ca Strambu nu se va baza deloc pe cei 2 pusti din exceptie facand doar in cazul accidentarilor sau suspendarilor. Cu 2 atacanti veritabili Dinamo va avea o alta fata

zecs93
zecs93  •  29 Iulie 2015, 14:42
Postat de mitroi2008 pe 29 Iulie 2015, 09:59

Cand ai mai auzit tu de un fotbalist de 104 de kile la 1,85? Asta e de CNN! Nici ultima echipa profesionista din lume nu ar aduce un jucator ca asta.

In Anglia la un club de liga 2 a jucat si unu de 103 kg, asa ca.... ??? Nu mai noi in Romanika trebuie sa facem atata circ, bun e gras, in 2 saptamani sau hai sa zicem 3 maxim va slabi si va ajunge la o greutate optima, dupaia ce veti mai scrie, ca e prea aschie, e bat, e creanga, doamne paseze gesepistii ca gandesc mult !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează