FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe şi-a luat la revedere "Rapid": "Singurul regret este faţă de Răzvan, atît"

Dinu Gheorghe s-a despărţit oficial de Rapid
Dinu Gheorghe s-a despărţit oficial de Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 11:43

George Copos a confirmat azi că a acceptat demisia lui Dinu Gheorghe, fără a-i cere cei 400.000 de euro, aşa cum era prevăzut în contract. "Vamă" spune că situaţia actuală de la Rapid l-a determinat să renunţe şi spune că nu are nici o vină pentru plecarea lui Costin Lazăr

"Un club ca Rapidul e greu de condus. Am încercat să fac tot ce depinde de mine. Cred că în plan sportiv mi-am făcut datoria. Tot ce am făcut la Rapid am făcut cu sufltul, am făcut şi greşeli, e normal. Toate discuţiile care s-au purtat cu Lazăr le-a avut Copos, eu nu am nici o contribuţie la plecarea lui.

Singurul regret este faţă de Răzvan Lucescu, în rest nu am nici o altă obligaţie.

Îmi dau seama ce e în sufletul lui Gigi Becali după o asemenea înfrîngere. El este un idealist, un optimist, mai departe e traba lui...", a declarat Dinu Gheorghe la sportro.

Costin Lazăr şi-a terminat contractul cu Rapid în vara acestui an şi a ales să semneze cu echipa greacă PAOK Salonic.

Vezi aici ce a spus Copos în conferinţa de presă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
argus
argus  •  21 Octombrie 2011, 21:00

Inca o dovada ca pt. Copos fotbalul este DOAR o afacere, fara nici cea mai mica legatura cu "ibirea" ce-o tot declara ca o are fata de echipa! Baniii...! Atata doar! Sa-i dai drumul lui Lazar, peste capul tehnicienilor din club, nu are nici o alta explicatie, in afara dorintei de a " face bani ORICUM", chiar si in detrimentul interesuluie chipei. Recidivist! Mazilu si Sapunaru sunt intre exemplele tunurilor lui Copos! Atunci? Atunci, suporterii ar trebui sa-i arate ca nu mai pot fi pacaliti cu decalartii " de dragoste fata de club"...Cum? Nu stiu daca la fel cu suporteriicde la Steaua sau Dinamo, prea radicali in opinia mea, totusi, ceva, ceva, trebuie facut! S

madeintim.
madeintim.  •  21 Octombrie 2011, 15:11

Toate "mizeriile"astea despre Dinu Vama nu au decit un singur tel,adica Becali il vrea pe Dinu V . la Steaua . Foarte curind veti vedea ca asa va fi !

oldrap
oldrap  •  21 Octombrie 2011, 14:11

Dinule, ma asteptam sa spui ca regreti si atmosfera creata ce cea mai frumoasa si buna galerie din tara! Oare sa se dovedeasca ca ai fost doar un mercenar!? Oricum, pt. mine ramai PRESEDINTELE DE SUCCES AL RAPIDULUI! Iti doresc multa sanatate!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close