FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu, reacție după schimbarea de la Dinamo: "Vor să stea la căldurică și să păstreze privilegiile imorale și ilegale"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 13:09

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a comentat situația de la formația de alb-roșie și schimbarea de patron anunțată în exclusivitatea de Gazeta Sporturilor. (Detalii aici)

  • Ionuț Negoiță și-a vândut acțiunile de la Dinamo lui George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria de două milioane de euro pe care Negoiță o avea la Nicolae Badea. Așadar, și soția lui George Drăghia, care e coafeză, a devenit acționar majoritar la Dinamo.

"Nu e în regulă ce se petrece la Dinamo din punct de vedere al investiţiilor. În condiţiile actuale, singura salvare pentru performanţă în fotbal e ca publicul să fie acţionarul majoritar, la fel ca în Germania. Decadenţa la Dinamo nu a început-o Negoiţă. A început cu mai mulţi ani în urmă. Acum, situaţia la Dinamo are oarecum speranţă, dar nu se ştie dacă va avea scăpare. Se seamănă confuzie pentru a distruge intenţiile benefice. Eu am venit aproape de un proiect cu intenţia de a-i face bine lui Dinamo. E singurul care mi s-a adus. Am văzut că e onorabil şi că se poate realiza.

S-a mers până la a se face o acţiune în tribunal cu acelaşi nume, «Dinamovişti pentru Dinamo», tocmai pentru a ne bloca şi de a încerca să facă ei «Tâlharii la Operă». Nu se poate să te asociezi cu Tararache şi Elias. Cristi Hîldan a venit în Consiliul de Administrație alături de Elias. Este dureros că s-a ajuns aici. Cei de la PCH nu vor să conducă Dinamo, să aducă un suflu nou. Ei vor să stea la căldurică și să păstreze privilegiile imorale și ilegale", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Dinamo, condusă de o coafeză! Fratele lui Cătălin Hîldan l-a înlocuit pe Dănciulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1133416830036006
Gavrilescu Marian  •  30 Mai 2018, 07:58

Sa spunem lucrurilor pe nume. Ionut Negoita, proprietarul echipei Dinamo din Liga 1 a ales ca proiectul ce solicita sustinerea echipei sa fie gestionat de liderii PCH! Trebuie sa-i respectam decizia si sa uram succes prietenilor nostri intru Dinamo. Am o singura intrebare: Care este persoana reala care cunoaste cel mai bine proiectul (a muncit la el timp de 2 ani) ? Este de acord sa-i adresez o intrebare si sa raspunda live - public?

englezu
englezu  •  30 Mai 2018, 06:29

Ce se întâmplă la Dinamo ? " Cum e turcu e și pistolul ", cum e tara este și fotbalul din Romania. Trist. Va mai dispare un brand din fotbalul românesc ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează