FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinu: ”Retrogradarea lui Tamaş la Dinamo II poate fi o pedeapsă mai drastică decît o amendă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a vorbit despre incidentul lui Gabriel Tamaş, în urma căruia fundaşul român a fost trimis la echipa a doua a clubului.

”Sînt evenimente inerente în viaţa unei echipe. E un moment de atenţionare drastică a unui jucător cu calităţi incontestabile ca Gabriel Tamaş. Este vorba de o atenţionare pentru el, în ceea ce priveşte comportamentul său. Nu ştiu ce s-a întîmplat. Am înţeles că n-a vrut să se prezinte la antrenamente a doua zi.

Şi John Terry are seri mai lungi, dar a doua zi trebuie să fie acolo, la antrenamente. El şi-a dorit foarte mult să vină la Dinamo, însă el a jucat în condiţii grele, cu probleme la gleznă. Faptul că a fost trimis la echipa a doua poate fi o pedeapsă mai drastică decît o simplă amendă”, a spus Cornel Dinu la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (3)
 •  15 Februarie 2009, 22:34

Gabi esti un jucator de nota 10 pentru noi si echipa nationala aratale tuturor de ce poti fi tu instare si anul acesta ajutati echipa si castigati campionatul pentru noi si palmares Te iubim Fotzza Dinamo

 •  15 Februarie 2009, 21:35

Dinu este istorie pentru Dinamo! Probabil cel care a scris mai jos este oier care a piedut turma!Hai DINAMO! Si nu uitati suporterii sunt cu voi!

 •  15 Februarie 2009, 21:05

Corect gramatical este "Cornel Dinu, administratorul de legat". O camasa de forta i-ar prinde bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează