FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

I-a trecut pe lista premianților » "Joacă foarte bine, ca ceasul, acolo nu avem emoții" » Becali dezvăluie o discuție cu MM: "L-am întrebat unde găsim noi jucătorii ăștia"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 08:52

Gigi Becali e nemulțumit de prestația celor de la FCSB din egalul contra campioanei CFR Cluj, scor 1-1, și anunță că doar 2 fotbaliști au locul asigurat în ofensiva lui Dică. 

"Man e titular, el știe că are postul asigurat. Doar el și Gnohere sunt siguri acolo, în față. Nici Coman, nici Moruțan, nimeni nu știe dacă va juca. Tănase a jucat o repriză bine, în a doua era mort. Nu mai putea. În centrul apărării doar Planic e sigur. Benzar, Stan și Momcilovic joacă foarte bine, ca ceasul, acolo nu avem emoții.

Am vorbit cu MM după meci. L-am întrebat unde găsim noi jucătorii aștia pe care îi vrem. Gnohere este din ce în ce mai bun. Și Man, căruia nu îi poți face nimic. «Spune tu, de unde să îi luăm pe ceilalți?!» Am luat tot ce e bun în Liga 1. Am dat 3 milioane pe Coman, el ratează din 6 metri. Dă gol doar cu poarta goală, vai de capul lui! Am luat tot ce e mai bun și nu jucăm fotbal. Noi nu pasăm nimic, n-am văzut 3, 4 pase legate", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Vezi și: Gigi Becali și-a "măcelărit" echipa! L-a pus la punct pe Florinel Coman: "Fumează țigări cu 35 de substanțe narcotice drogangiste" » Când se decide soarta lui Dică

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

fcsb

PROGRAM ETAPA 8

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2 Detalii AICI
Azi:
FC Voluntari - Poli Iași  2-3 Detalii AICI
CFR Cluj - FCSB 1-1 Detalii AICI
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
banet66
banet66  •  17 Septembrie 2018, 14:45

Poate cand o sa lasi un ANTRENOR sa-si faca meseria...

mosvasile
mosvasile  •  17 Septembrie 2018, 14:13

I-aaauzi!Cica unde gaseste el jucatori buni?Pai unde a gasit si pana acum!Adica la...adversarii din campionat!Se poate paria ca in curand,il va oferta pe Djokovic de la CFR!Urmeaza Suboticic si Mihai Popescu de la Dinamo!Numai ca CFR-ul nu il va da doar cu 2 lei, cum isi da Dinamo jucatorii!

sibelius
sibelius  •  17 Septembrie 2018, 13:41
Postat de Nistor Gheorrghe pe 17 Septembrie 2018, 13:32

D-le Becali, de multi ani bagati multi bani in fotbal. Este un lucru cert acest lucru. Dar rezultatele nu sunt nici pe departe comparabile cu efortul financiar. Lucrul acesta o sa contonue atat timp cat o sa-l intrebati mereu pe MM Stoica. El citeste , se documenteaza pe internet si apoi vine si va ia ochii cu tot ce a citit pe acolo. Mai ce baiat destept e MM. E spoiala si nu stiu ce va facut de va luat de ***.

Pfff, evaluatorul de procurori e agramat. Mare "surpriza".

Vezi toate comentariile (22)
Comentează