FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BUZAU

Doar 48 de abonamente vindute

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2007 00:00

Cu doua saptamini inaintea meciului cu Dinamo, din prima etapa a campionatului Ligii I, esalon in care Gloria a revenit dupa o intrerupere de 20 de ani, interesul publicului buzoian in ceea ce priveste achizitionarea de abonamente e destul de scazut.

In total, pina ieri la prinz, conducerea clubului din Cring reusise sa vinda doar 48 de abonamente, toate la tribuna I, la pretul de 300 RON bucata, abonamentul fiind valabil pentru intregul sezon competitional. Gruparea buzoiana a mai pus in vinzare, la secretariatul clubului, 200 de abonamente la sectorul VIP - fotolii, la un pret de 1.000 RON fiecare si la tribuna 0 (400 RON). La tribuna a II-a si la peluze accesul se va face doar pe baza de bilete.

"Fata de entuziasmul existent pina acum in rindul buzoienilor, e ciudata aceasta lipsa de interes pentru  abonamente. Nu e deloc scump si ofera certitudinea prezentei la fiecare meci al Gloriei de pe teren propriu. Nu-mi explic ce se intimpla. Poate ca este si perioada concediilor, poate ca lumea n-a aflat, poate din comoditate, noi oricum avem usile deschise la club in fiecare zi de luni pina vineri, intre orele 8:30 si 18:00", a declarat directorul sportiv al Gloriei, Dan Tulpan.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează