FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

DOCUMENT Cum încerca CFR să scape de "U" Cluj » Presiuni la consilierii locali

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 14:30

Săptămâna trecută, conducătorii lui CFR Iuliu Mureșan și Arpad Paszkany au fost audiați la DIICOT, fiind acuzați de constituire a unui grup organizat, delapidare și spălare de bani.

Potrivit site-ului sutea.ro, dosarul a readus la lumină o întâmplare din anii 2000. Atunci, clujenii erau în plină ascensiune și doreau să îi depășească pe rivalii de la "U" Cluj.

Potrivit unor interceptări, cei de la CFR, prin președintele Iuliu Mureșan, doreau să se pună presiune pe consilierii locali, care urmau să decidă banii alocați pentru sport.

 caputra 1

caputra 2

FOTO: sutea.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
948327571867742
Molnar Attila  •  25 Mai 2016, 09:46

Cred ca era rusine ca ,numai o echipa sa fie sprijinit de consiliu, parca echipa -CFR-era strain din alta lume in Cluj.Dar ura , si nesimtirea unora ca CFR-nu are ce cauta in Cluj, provoaca aceste dezbateri urate, si monstruoase.CFR nu a fost lasat sa joace pe stadionul construit si din bani suporteriloe fanilor CFR, de ura celor bolnavi, de nationalizm.De si -CFR- a adus 10 puncte in liga canpionilor pentru Romania, nu alta echipa a Clujului.Pacat ca nu ascultati emisiunea lui S.GHERMAN, sa stiti istorie si bun simt.

tegean
tegean  •  23 Mai 2016, 19:42

Site (alin)sutea.ro ,,Cum controlau cei de la CFR fotbalul de la mijlocul anilor 2000....,,. GSP ,,Cum încerca CFR să scape de U Cluj..,,. Ambele titluri sunt forțate în raport cu conținutul ,, docomentului,, . Din text reiese că într-un oraș cu o singură echipă în Liga 1 (să zicem Steaua) și cu o singură echipă în Liga 2 (să zicem Rapid), cei din Liga 1 doreau ca autoritățile locale să le dea bani în plus și nu o sumă egală cu cea primită de echipa din Liga 2. Nici cei de la U (sutea.ro) nici gsp nu ne spun cum s-au dat banii în cele din urmă (punctu culminant !) dar știm că în Cluj s-a construit (din bani publici) un stadion de 40 milioane (euro) pt....U.

ottonelu
ottonelu  •  23 Mai 2016, 18:56
Postat de v1ad pe 23 Mai 2016, 16:04

Cand Paskany a vrut sa preia U Cluj, s-a umflat tarata patriotica in consilierii locali. Asa a ajuns el sa ia pe CFR. Cand a construit un stadion din banii lui, consilierii locali au pornit constructia unui stadion concurent (o investitie ce nici macar nu reuseste sa isi acopere costurile anuale si e aproape de inchidere din cauza datoriilor - cine nu crede, sa verifice informatia). Se juca cu cupa pe masa la Cluj, iar autoritatile locale nu faceau altceva decat sa inflameze spiritele, pana in pragul unui veritabil razboi civil. Asta inseamna CL Cluj. Favorizarea din bani publici unui a echipe modeste (chiar si din punct de vedere al istoriei) duse in pragul falimentului tot de catre ei. Un clujean.

bai vl1a, ESTI DUS RAU CU PLUTA, CHEFERISTULE! EI NEPOTUL LUI FUNAR-BACSI! HAI MAI DA-TE-N *** MAMII TALE DE POROST!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează