FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi jucători steliști criticați de conducere » Ce li se reproșează roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 09:53

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a criticat doi dintre jucătorii Stelei.

Primul care l-a nemulțumit pe Duckadam a fost Adi Popa, care nu va evolua în meciul cu FC Brașov pentru că în acea zi are programată nunta. Vezi detalii aici.

"Nu mi se pare normal ca Adi Popa să planifice nunta cînd Steaua are meci. Acest eveniment trebuia să aibă loc în pauza de iarnă sau putea aștepta pînă la vară. Știu că acum nu se mai poate anula nunta, dar nu era cazul să fie pusă acum.

Adi Popa ne va lipsi mult, chiar dacă nu este în cea mai bună formă. Prin viteza sa putea destabiliza apărările adverse", a spus Duckadam la DigiSport.

Ulterior, fostul portar l-a criticat și pe George Țucudean.

"Țucudean m-a nemulțumit în meciul contra Chiajnei, cînd a ratat o ocazie mare. Dacă marca, altfel era meciul. Am văzut că nu are acel sînge rece de care are nevoie un atacantAre 23 de ani și încă poate ajunge un jucător mare, dar și răbdarea noastră are o limită", a adăugat Duckadam.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
andy_2008
andy_2008  •  16 Mai 2015, 09:33

Are dreptate Dukadam,dar de vina este fetita de Galca.

rozu
rozu  •  14 Mai 2015, 15:11

cand a pus el nunta, fcsb era campioana... intre timp, mireasa a fugit la tg. mures si motoreta habar n-are!

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  14 Mai 2015, 14:07
Postat de mariuss72 pe 14 Mai 2015, 13:50

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează