FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi martori povestesc clipele de groază din clubul din Olteniţa » Tănase implicat într-un scandal cu săbii, sînge şi interlopi!

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Fotbalistul a fugit din discotecă la 5 dimineaţă, ca să scape de furia fostului iubit al prietenei lui, care apucase să-l tăvălească deja prin club.


Cristian Tănase a fost protagonistul unei aventuri fantastice în penultima noapte de vacanţă. Cu 40 de ore înaintea reunirii Stelei pentru returul campionatului, căpitanul Stelei alerga printr-o discotecă din Olteniţa, de frică să nu fie bătut!

Alcool şi pumni
Cum a ajuns Tănase să scape doar cu fuga? El a mers la Olteniţa în noaptea de sîmbătă spre duminică. A ajuns în discoteca Aqua Parc după miezul nopţii, alături de noua lui iubită, Diana Gureşoaie, care este chiar din localitatea călărăşeană. La masa lor s-au mai aflat fratele acesteia, un prieten al lui Tănase şi alte două fete, plus alte persoane care l-au recunoscut pe fotbalist şi i s-au alăturat imediat. Au comandat imediat băuturi alcoolice.

După puţin timp, Diana a fost abordată de fostul ei iubit, Nicolae Nacu, zis "Bulae", un personaj foarte cunoscut în Olteniţa. "Bulae" a chemat-o pe fată afară, asta l-a enervat pe Tănase şi cei doi au ajuns împreună în faţa clubului. "Cristi i-a dat doi pumni în faţă lui «Bulae»", povesteşte unul dintre martori. Altul spune: "Au avut o altercaţie, în urma căreia doar stelistul s-a întors la masă". Nacu a sunat după ajutoare. Ce a urmat?

L-a ajutat fuga
Un angajat al clubului şi o altă persoană care s-a aflat în Aqua Parc povestesc scene ca-n filmele de acţiune: "În sprijinul lui «Bulae» a apărut o adevărată armată, mulţi oameni, care i-au alergat prin club pe Tănase şi pe prietenul lui. Fotbalistul a fost doar tăvălit pe acolo, e posibil să-şi fi luat şi vreun pumn sau vreo palmă, dar amicul lui a păţit-o rău de tot. L-au bătut, i-au spart şi o sticlă în cap!". Unii martori susţin că ar fi văzut inclusiv arme albe la cei care voiau să-l pedepsească pe piteştean. Cristi a scăpat uşor, ajutat de condiţia fizică, alergînd prin discotecă de frica urmăritorilor. "Toate s-au petrecut după 4 dimineaţa şi clubul era cam gol. Asta l-a ajutat pe Tănase, c-a avut spaţiu să alerge şi să se ferească de oamenii lui «Bulae»!", povestesc sursele.

S-a ascuns la baie
Agresorii s-au mai liniştit la un moment dat, după ce-l loviseră rău pe prietenul jucătorului. "Dodel" s-a refugiat cu Diana la baie. "Îi reproşa fetei: «Incredibil! M-ai adus la Olteniţa să-mi iau bătaie pe aici!»", îşi aminteşte unul dintre cei care s-au nimerit la toaletă în acelaşi timp cu căpitanul roş-albaştrilor. Cîţiva tineri l-au recunoscut pe internaţionalul român: "Tănase, faci nişte poze cu noi?". Fotbalistul s-a speriat şi de ei: "Aoleu! Nu-mi faceţi poze, că cine ştie în ce ziare mai apar!". În jurul orei 5:00, "Dodel", cel mai scump stelist din istoria clubului, a părăsit localul alături de iubita lui, cu aceeaşi maşină cu care venise.


"Dodel" a venit cu scandalul
Discoteca Aqua Parc, din Olteniţa, funcţionează din 2009 şi Tănase a fost protagonistul celui mai violent moment din istoria localului. "De cînd s-a deschis n-a mai existat nici o bătaie, nici un scandal!", zice unul dintre cei care lucrează de mult timp acolo.

Comentariile lui Lăcătuş despre Tănase
«Credeam că Tănase e un jucător cu capul pe umeri şi nu mi-aş fi imaginat că-i sare repede ţandăra. Eu o să cred versiunea lui, după ce vorbesc cu el»

«El n-are reacţii violente. L-am pus să ia intenţionat un galben la un meci şi n-a fost în stare de o agresiune minoră pe terenul de fotbal»

«Le-am spus jucătorilor că trebuie să-şi aleagă bine locul unde merg, cu cine merg şi cît timp stau, indiferent că sînt sau nu în vacanţă»

Mahmur la interviu
Ca să arate că a scăpat teafăr din încleştarea de la Olteniţa, Cristi Tănase a acordat un interviu pentru Cancan ieri dimineaţă, la doar cîteva ore după ce se întorsese din club. Discuţia cu reporterul a fost filmată. “Nu mi s-a întîmplat nimic rău, după cum vedeţi”, s-a rezumat să spună “Dodel”. Jucătorul a apărut cu ochii umflaţi, semne rămase după noaptea albă prin care trecuse.

Contraexemplu: Tătăruşanu
Un alt stelist are, ca şi Tănase, o iubită din Olteniţa, dar n-a fost niciodată implicat în vreun incident. Ciprian Tătăruşanu are de mai multă vreme o relaţie cu Antoaneta Năstase, cu care însă iese rar în cluburile de noapte, iar atunci cînd o face e discret şi nu stă în discotecă mult peste miezul nopţii.

Actuala iubită: copia bombei-sexy
Tănase s-a despărţit în vara trecută de fosta iubită, Iulia Tăbăcaru, cu care avusese o relaţie de cîţiva ani. Supranumită de tabloide “bomba-sexy”, aceasta seamănă aproape izbitor cu actuala prietenă a lui Tănase, Diana Gureşoaie.

Cine e om noaptea nu e fotbalist ziua ;)

O consecinţă directă a vieţii extrasportive agitate pe care Tănase a dus-o din momentul în care a venit la Steaua, vara lui 2009, sînt accidentările grave, toate musculare, pe care le-a suferit în această perioadă. A “bifat” nu mai puţin de 5 rupturi sau întinderi musculare, din cauza cărora a stat pe margine 5 luni şi jumătate.



Cinci rupturi într-un an şi jumătate
Data Accidentare Cît a absentat
decembrie 2010 Ruptură musculară o lună
august 2010 Leziune la coapsă două săptămîni
februarie 2010 Leziune musculară o lună
septembrie 2009 Recidivă la ruptură musculară o lună şi jumătate
iulie 2009 Ruptură musculară o lună şi jumătate

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
rey_mariano_m2m
rey_mariano_m2m  •  10 Ianuarie 2011, 23:52

Capitanul stelei, nu este in stare sa aiba o iubita-prietena, spre exemplu dintre suporteritzele lui si apeleaza la o zdreantza din oltenitza, pemtru o partida de sex premeditata in capul fotbalistului, si cuprins de gelozie, vazand haimanaua de pushtoaica ca, curtea pe altcineva , a inceput scandalul de doi lei....si cum ati fi gandit voi ca, acest incident ar fi trambitzat peste hotare, cand , de fapt clubul-disco + mica baza sportiva, apartine primarului municipiului oltenitza...vorba aia: ci

dracush0r
dracush0r  •  10 Ianuarie 2011, 15:33

tot Tanase e lasul?cine a dat fuguta dupa ajutoare?Tanase? e aiurea ca recurge la astfel de gesturi,totusi e peroaana publica,e capitanul celei mai mediatizate echipe de fotbal din Romania...e clar ca scandalul o sa"explodeze",lucruri neadevarate v or fi scrise etc. doar de dragul show-ului....dar asta NU ii scuza comportamentul!

zebi
zebi  •  10 Ianuarie 2011, 13:19

Pai si va mai surprinde moartea lui Marian Cozma?Astia suntem,iar acesti sportivi nu fac deloc nota discordanta:nivel intelectual preponderent scazut datorita mediilor din care provin(daca stiu fotbal nu mai fac scoala ca doar nu le trebuie la nimic),foarte aroganti,provocatori si cu o inconstienta la cel mai inalt nivel.Desigur,povestea este hazlie in felul in care este povestita,dar daca se ajungea la o drama?Toata lumea s-ar fi intrebat:"vai dar cum de este posibil asa ceva???"

Vezi toate comentariile (38)
Comentează