FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi titulari de la Dinamo întră în ultimele 6 luni de contract! Rednic încă nu începe negocierile, iar unul poate ajunge la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 12:20

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre situația jucătorilor și a spus că încă nu s-a început negocierile pentru prelungirea contractelor lui Diogo Salomao și Sergiu Hanca.

"În acest moment, am convenit cu Mircea Rednic să nu existe niciun fel de discuție cu niciun jucător în ceea privește prelungirea contractului sau plecările de la club. La iarnă, înainte de plecarea în cantonament, o să ne facem o strategia. În primul rând, Rednic trebuie să își facă o strategie și să ne spună exact ce își dorește. Apoi vom discuta despre Diogo Salomao și oportunitatea de a-i face o ofertă de prelungire sau nu.

Sergiu Hanca intră și el în ultimele 6 luni de contract din iarna. Discuții despre prelungirea contractului vor avea loc în iarnă, la fel ca și în cazul lui Salomao", a declarat Alexandru David pentru Radio Dinamo 1948.

  • Diogo Salomao, mijlocaș lateral portughez de 30 de ani, este la Dinamo din iulie 2017. Recent i-a atras atenția lui Gigi Becali, care a spus că este cel mai bun mijlocaș din România (Detalii AICI)
  • Sergiu Hanca, 26 de ani, poate evolua ca mijlocaș dreapta, mijlocaș central sau fundaș dreapta. Acesta este la Dinamo din ianuarie 2016, când a fost adus de la ASA Tg.Mureș

 

1.250.000 €este cota lui Sergiu Hanca, potrivit transfermarkt

1.250.000 €
este cota lui Diogo Salomao

Dezvăluiri de la Dinamo » Planul lui Rednic: "Va fi ca Hagi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
dogred10
dogred10  •  17 Noiembrie 2018, 17:31

Prosti sa fiti sa-i prelungiti contractu lui Hanca, asta ar trebui platit sa plece, pe mine ma exasperat sincer, cand il vad pe teren, e clar ca Dinamo joaca din start cu 10 oameni. Si gratis l-as da, prosti au fost astea din conducere, au avut oferta de 800 de mii din Franta pe el, si nu l-au dat, pai era parfum la ce evolutii *** asta de jucator. Lui Salomao, da i-as prelungi, el inca trece totusi printr-o pasa proasta, dar si-asa , tot ajuta echipa, se vede ca mai face un dribling, scoate om din joc, asisturi, goluri. El ne-ar mai ajuta, dar Hanca never .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  17 Noiembrie 2018, 15:09

De ce oare suntem obligati de gsp sa citim zilnic tampeniile gigiste ale lui onduku, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  17 Noiembrie 2018, 14:14

Domle daca ii vrea Becali vin amandoi Dar Becali am auzit ca vrea sa plateasca bani pe Rotariu si Ivan

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close