FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video Dorian Popa, umilit de un jucător de la FCSB: „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”

Dorian Popa, 33 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, a povestit un eveniment petrecut în 2014 pe Arena Națională.
Dorian Popa, 33 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, a povestit un eveniment petrecut în 2014 pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 18:29 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 18:45

Dorian Popa, 33 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, a povestit un eveniment petrecut în 2014 pe Arena Națională.

În cadrul unui videoclip pe YouTube, Dorian a afirmat că un jucător de la FCSB, căruia nu a vrut să-i dezvăluie numele, a refuzat să facă o poză cu el și i-a răspuns pe un ton jignitor. 

Dorian Popa a plecat totuși de la stadion cu o fotografie realizată alături de Iasmin Latovlevici, fostul fundaș stânga al roș-albaștrilor.

Dorian Popa: „Mi s-a luat de fotbalul românesc din acel moment”

„Eu eram stelist, dar mi-am luat o ţeapă urâtă. Fiind prieten cu domnul Mihai Stoica şi cu mai mulţi din anturajul celor de la FCSB, m-am dus la un meci. Am luat bilete la VIP, unde stăteau familiile jucătorilor sau chiar unii jucători. Am stat, ne-am uitat la meci, foarte frumos. Eu nu eram atât de cunoscut la vremea respectivă, dar oricum nu are nicio importanţă, puteam să fiu un necunoscut. 

Şi m-am dus să fac o poză cu un jucător, nu mai ţin minte cum îl chema, dar e bine că nu mai ţin minte cine era. Lângă el, era şi Latovlevici. Nu mai ţin minte despre ce jucător era vorba, pentru că eu deja începusem să-mi pierd interesul pentru fotbal în urma meciului de la Middlesbrough. Mă mai uitam din când în când, fiind stelist, la meciuri. Iubita mea, care era lângă mine, era mai pasionată de fotbal.

Şi crezi tu că-mi spune acest domn fotbalist? «Hai, mă, pleacă de aici că nu am timp!». Şi eu voiam doar să fac o poză cu el. Apoi, a mai venit un copilaş de 9-10 ani şi i-a spus la fel: «Hai, mă, pleacă! Nu vezi că mă uit la meci?!». Pe de altă parte, Latovlevici a făcut poză cu mine, e un dulce. Din acel moment, mi s-a luat rău de tot de fotbalul din România”, a povestit Dorian Popa pe canalul de YouTube al lui Andrei Dumitru.

  • Momentul poate fi urmărit la minutul 1:14:00
Dorian Popa, umilit de un jucător de la FCSB: „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”
Poza cu Latolevici și Dorian Popa din 2014 (Arena Națională)

2,05 milioanede abonați are Dorian Popa pe YouTube

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - CS Mioveni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florinel Coman trage tare pentru a juca din nou » Cum se antrenează vedeta de la FCSB

Primele declarații oficiale ale lui Edi Iordănescu, după ce a aflat că are COVID: „Fac un apel la suporteri”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  14 Octombrie 2021, 17:59

AHA....Am inteles. Deci erai ATAT de nefericit in poza cu Lato. In cuvintele tale stupide, practic Lato s-a ......... pe colegul lui in sens si actiune non-verbala spunand : "stai ma ca fac eu poza cu asta". Mmmmmda....Si totusi, nu vezi ca UN FOTBALIST a fost ok cu tine ???? Leapada-te repede Doriane de fotbal si du-te la circ in Eforie Nord si vara urmatoare...am uitat cum se numeste dar treceam pe acolo si aveai un afis mare. Scuze, nu m-am prezentat.

aius
aius  •  14 Octombrie 2021, 16:05

Doamneee...ce a ajuns presa asta din Romania ???!!!

dakesis
dakesis  •  14 Octombrie 2021, 10:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează