FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - STEAUA, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorin Goian crede în şansele steliştilor: ”Acum cîteva etape nu se vorbea de titlu. Trebuie să profite de şansa asta”

Dorin Goian
Dorin Goian

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 13:37

Dorin Goian, fostul fundaş de la Steaua, a prefaţat derby-ul Rapid-Steaua (duminică, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), explicînd că formaţia din Ghencea are şanse mari la victorie şi chiar la titlu.

"Este un derby între două echipe valoroase. Ambele au nevoie de puncte, sînt în lupta la titlu. Aş vrea să cîştige echipa cea mai bună, adică Steaua. Toate cele 5 echipe care sînt din faţă au şanse şi într-adevăr este un campionat palpitant. Este mai bine aşa pentru Steaua, deoarece acum cîteva etape nici nu se mai vorbea de titlu. Au revenit în joc şi ar trebui să profite de şansa care i s-a oferit”, a declarat Goian, pentru DolceSport.

Internaţionalul român a vorbit şi despre viitorul său la echipa din Scoţia, Glasgow Rangers. ”Am înţeles că sînt discuţii cu două companii, care vor să cumpere clubul, dar nimic nu este sigur. Mă gîndesc mai întâi să rămîn aici, până la finalul contractului, iar apoi dacă mă mai ţin picioarele vom vedea ce voi face", a adăugat Dorin Goian.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (5)
steauabyalin
steauabyalin  •  28 Aprilie 2012, 12:20

ReSpEct DoRiN GoIaN.ciorilor vorbim dupa meci(app cu ce ocazie pe site pe aici)ne-am dus noi d multe ori pe site-urile ciorilor,pardon crek aveti doar blog:)))

peter_rapid
peter_rapid  •  27 Aprilie 2012, 14:38

il vrei la steaua ???

kromophobia
kromophobia  •  27 Aprilie 2012, 14:09

Respect Goian...printre cei mai buni fundasi care i-a avut Steaua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close