FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vii la FCSB? SEEN! » Ținta #1 l-a ignorat complet pe MM: „Două bife și nimic! Rar am pățit așa ceva!”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 22:13 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 22:50

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a oferit detalii despre refuzul lui Dorin Rotariu de a discuta cu formația roș-albastră.

Vicecampioana României s-a interesat de transferul atacantului legitimat la Ludogoreț, însă Rotariu a ales să ignore mesajele lui Mihai Stoica. FCSB a renunțat imediat la ideea de a-l transfera.

Panduru i-a propus un jucător lui Gigi Becali » Pe cine vede la FCSB în locul lui Cordea: „E mult mai bun, te costă doar un milion!”
FCSB
Panduru i-a propus un jucător lui Gigi Becali » Pe cine vede la FCSB în locul lui Cordea: „E mult mai bun, te costă doar un milion!”

Mihai Stoica, lăsat pe „seen” de Dorin Rotariu

„Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris: «Pot să te sun?». Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

FCSB l-a vrut pe Dorin Rotariu

După ce l-a cedat pe Valentin Gheorghe în Turcia, sub formă de împrumut la Umraniyespor, vicecampioana s-a orientat către Dorin Rotariu, fost dinamovist pe care l-a dorit și anii trecuți.

Rotariu, jucător cu 10 meciuri în naționala României, aparține de Ludogoreț, dar a fost împrumutat în prima parte a anului la Atromitos, în Grecia.

Dorin Rotariu are o cotă de piață de 500.000 de euro în prezent, o prăbușire uriașă față de evaluarea din 2017, de 2,5 milioane de euro. Între 2012 și 2017 a evoluat la Dinamo, echipă care l-a vândut la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro în 2017.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, discuție clară cu Florinel Coman » E gata să-l sacrifice pe Tavi Popescu: „Dacă nu dai randament maxim, la revedere!”

Florinel Coman nu concepe să mai rateze un nou titlu cu FCSB: „Trebuie să câștigăm orice meci”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
dorelus
dorelus  •  04 Iulie 2022, 18:42

Dară la un limbaj de asta natura (simplu și decent) la voi,, La Palat,, vă trebuie traducător...

dorelus
dorelus  •  04 Iulie 2022, 18:38

Doamnă MM ita în primul rand se spune,, BUNĂ ZIUA, NUMELE MEU ESTE Mihai Stoica și doresc a ști dacă pot să vă sun?,, In așteptarea răspunsului dvs, vă asigur, Domnule Rotariu, de sentimentele mele cele mai distinse. O zi frumoasa.

benicio
benicio  •  04 Iulie 2022, 09:14

Aceasta ar trebui sa fie reactia fireasca a oricarui jucator decent. Singurul club din Europa cu 3 personaje principale vocale care au fost in puscarie: gigi, mm, mustata. Nu cred ca poate exista ceva mai penibil in fotbalul civilizat. Or sa iti raspunda la telefonjucatori anonimi care nu au nici o oferta si va continua sarabanda esecurilor. #impreunapt5anifaracupeeuropene. Nu de alt motiv, doar ca asa vrea cel de sus sa se concentreze pe campionat, dupa pierderea campionatului asa vrea cel de sus ca e mai bine in conference league si anul urmator in bucla.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close