FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Dorinel: "Avem probleme in centrul apararii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

Desi echipa sa a invins in cea de-a doua partida amicala din stagiul de pregatire de la Kaprun pe vicecampioana Azerbaidjanului, Neftchi Baku, scor 3-2, Dorinel Munteanu a identificat punctul vulnerabil al echipei sale.

Tehnicianul nu uita ca in doua amicale Vasluiul a incasat opt goluri. "S-a vazut un progres in joc fata de prima partida test, cea cu Dinamo Kiev. Totusi, mai sint probleme de rezolvat si, in special, pe axul central al defensivei. Poate e de vina si faptul ca incercam sa ne acomodam cu noul sistem", a explicat "Neamtul" la finalul partidei cu azerii.

Munteanu a anuntat ca la echipa vor mai sosi in aceste zile o serie de jucatori noi, printre care si un portar, antrenorul dorind sa creeze concurenta pe acest post.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează