FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI / 17:05

Dorinel il acuza pe Matasareanu: "Organizare catastrofala!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Dorinel Munteanu si-ar mai fi dorit un adversar pentru o ultima partida-test inainte de revenirea in tara din stagiul de la Kaprun organizat de agentul Radu Matasareanu. Anuntat inca de duminica, amicalul respectiv nu a mai avut loc si se spera ca macar azi sa poata fi rezolvat.

 "Nu mai jucam nici astazi. Acest cantonament a fost organizat catastrofal! Cit voi fi la Vaslui nu voi mai apela vreodata la Matasareanu. Pai, nici macar amicalul cu Dinamo Kiev nu a fost perfectat de el. In schimb, ne-a pus sa jucam cu echipa de amatori a lui TSV 1860 Munchen. Gata, m-am lamurit!", a declarat furios Munti. "Probabil ca azi facem una intre noi, un fel de Uruguay-Paraguay", a conchis ironic tehnicianul.
In programul galben-verzilor ar fi trebuit sa existe o partida de verificare cu Steaua Rosie Belgrad, insa sirbii au ales sa joace impotriva celor de la UTA. Formatia vasluiana va reveni marti, 17 iulie, in tara, urmind ca de joi, 19 iulie, moldovenii sa reintre in cantonament la Husi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează