FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO A început să râdă când a auzit de clauza din contractul lui Edi Iordănescu: „Pentru Gigi nu înseamnă nimic!”

Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: GSP
Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 13:04 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 14:01

Dorinel Munteanu (53 de ani), fost jucător și antrenor la FCSB, în prezent tehnicianul Oțelului Galați, a fost amuzat de una dintre clauzele din contractul lui Edi Iordănescu cu clubul roș-albastru.

Pentru a se apăra în fața ieșirilor caracteristice ale patronului Gigi Becali, obișnuit să critice public jucătorii și să dicteze toate schimbările la echipă, Edi Iordănescu a insistat pentru „betonarea” contractului cu mai multe clauze care să-l țină liniștit pe patron.

Astfel, în cazul în care Gigi Becali va interveni la echipă fără voia antrenorului, acesta va trebui să îi achite 500.000 euro lui Edi Iordănescu. 

Dorinel Munteanu a început să râdă când a auzit de clauza din contractul lui Edi Iordănescu

Dorinel Munteanu nu pare convins că Becali va respecta ce scrie în contract, considerând că patronului de la FCSB nu i-ar fi dificil să achite cei 500.000 euro.

„Știm cu toții ce se întâmplă la FCSB”, a spus Munteanu la GSP Live, înainte de a fi completat de moderatorul Costin Ștucan: „Nu se mai întâmplă, contractul e ferm între Becali și Edi Iordănescu. Există acea clauză de 500.000 euro pentru orice chestie despre care Iordănescu consideră că îi subminează munca”.

În acel moment, Dorinel Munteanu, ex-antrenor și jucător la FCSB, a izbucnit în râs: „500.000 euro pentru Gigi nu înseamnă nimic. Bine ar fi să fie așa, ar reveni la normalitate”, a spus el.

A început să râdă când a auzit de clauza din contractul lui Edi Iordănescu: „Pentru Gigi nu înseamnă nimic!”
Dorinel Munteanu, amuzat de clauza menționată de moderatorul GSP Live

Edi Iordănescu, mulțumit de Gigi Becali

Până acum, colaborarea Edi Iordănescu - Gigi Becali pare să funcționeze. În urmă cu 3 zile, la aproximativ două săptămâni după ce a preluat postul de „principal” la FCSB, Iordănescu i-a făcut o „evaluare” patronului Gigi Becali.

Patronul s-a comportat exemplar cu mine până în momentul de față, spun asta cu tărie. Chiar nu am nici cea mai mică nemulțumire, sau reproș. Tot ce a promis a respectat.

Nu avem meci în weekend, așa că putem vorbi non-stop săptămâna asta. A fost foarte echilibrat în pozițiile publice luate, nu am discutat despre primul 11, despre schimbări. E cum mi-a promis, am mână liberă. Este cel puțin la fel de încrezător cum sunt eu, iar asta ne oferă liniște”, a spus Iordănescu la „Liga DigiSport”.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB s-a înțeles cu Vali Gheorghe! Prima reacție a lui Gigi Becali: „L-a vrut Edi, l-am adus”

Claudiu Keșeru va fi titular în FCSB - Dinamo » Coșmarul „câinilor” a impresionat la antrenamente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mario78a
mario78a  •  03 Septembrie 2021, 15:23

Respect pt DORINEL MUNTEANU este mult pt voi cei ce comentati fara rost. NESIMTITILOR

1cesare
1cesare  •  03 Septembrie 2021, 15:04

Sorinel Munteanul nu face decât să-și arate frustrarea după 'experiența avută cu becali. Ca el sunt și alți foști mari jucători care nu au avut experiențe plăcute cu becali dar banii încasați de la el nu au avut 'miros'

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Septembrie 2021, 14:51

Ăstuia i s-a urcat alcoolul la cap S-o acolo a rămas !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează