FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dorinel Munteanu: ”Marica ar trebui să accepte oferta Stelei"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 18:00

Dorinel Munteanu, fostul jucător și antrenor al Stelei, a vorbit despre posibilitatea ca ”roș-albaștrii” să îl transfere pe Ciprian Marica, liber de contract.

”Cred că Marica ar trebui să accepte oferta Stelei. Trebuie să se pună pe picioare în Liga 1. E o șansă foarte bună pe care i-a oferit-o Steaua. Poate să își revină în șase luni la forma care l-a consacrat.

Sînt sigur că cei de acolo vor avea răbdare cu el. Nu mai are nevoie să se gîndească doar la partea financiară. Dacă stă cu mintea la fotbal, nu va avea probleme”, a spus Dorinel Munteanu la DolceSport.

Dorinel a trecut și el printr-o situație asemănătoare în 2003, pe cînd evolua la Wolfsburg, și a ales să revină în Liga 1, unde fusese ofertat tot de Steaua:

Nici nu se compara ce mi-a oferit Steaua cu ce aveam la Wolfsburg. Nici nu aveam cum să am pretenții. Fusesem anunțat de antrenor că nu se mai bazează pe mine. Am stat 6 luni, am jucat doar două meciuri, iar apoi a venit oferta de la domnul Pițurcă și am acceptat”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
mariusraul
mariusraul  •  08 Ianuarie 2016, 10:34

Marica la nicio echipa nu v-a prinde primul 11 ,poate nici lotul de 18 , el saracu' nu a mai jucat fotbal de 2 ani si vrea sa prindă Euro . Asa si expiratul de Mutu ar trebui sa aibă prioritate in fata lui Marica , caci are mai multe meciuri in picioare in ultimul timp :-)). Daca va uitați peste cariera lui Ciprian , el a fost mai mult rezerva la toate echipele pe la care a trecut .

sumred
sumred  •  07 Ianuarie 2016, 20:44

Marica e caine! Bravo lui! Merita tot respectul din partea mea. Bafta Marica!

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Ianuarie 2016, 20:40

Ce *fain* Toti pentru unu* unul (Steaua) pentru toti.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close