FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dorinel Munteanu: "Niciodată nu voi mai antrena Steaua" :O

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

Dorinel Munteanu, fostul antrenor al Stelei, spune că nu mai va antrena niciodată Steaua.

"În momentul de faţă nu am mai discutat nimic despre plecarea mea. A fost o decizie a domnului Becali, nu mai vreau să discut acest aspect. Domnul Becali nu a avut încredere în mine. A fost o decizie şi în privina rezilierii contractelor secunzilor.

Nu am avut timp să mă gîndesc la ceea ce s-a întîmplat. Sînt lucruri care s-au desfăşurat în afara stadionului, dar nu s-a pus problema ca vreun jucător să nu răspundă la comanda mea. Sau cineva din staff-ul tehnic.Nu pot să spun că ies cu fruntea plecată de la Steaua. Supărat sînt, pentru că am venit cu sufletul deschis şi am avut încredere că pot să realizez ceea ce mi-am propus.

La Steaua sînt mulţi foşti jucători care pot candida pentru postul de antrenor. Suporterii îl admiră şi pe Protasov, care nu este stelist. Sînt lucruri care mă depăşesc, eu am venit cu inima deschisă la Steaua, dar din păcate totul s-a terminat.

Timpul ne va demonstra dacă decizia în privinţa mea a fost una bună. Niciodată nu voi mai antrena Steaua, toată lumea a privit ca pe o afacere venirea mea la această echipă. Sincer să spun, nu ştiu dacă voi mai accepta aşa de repede o provocare asemănătoare", a spus Dorinel Munteanu la Telesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  19 Decembrie 2008, 20:59

Eu sper sa nu mai antrenezi (nenorocesti) nici o echipa. Poate in divizia a 4-a e loc de tine.

 •  19 Decembrie 2008, 19:15

Nu stiu, e un fel a spune ca ati antrenat Steaua ! Oricum va felicit pentru curajul de a-l reactiva pe Neaga. Mai departe stim cine nu a fost ca el sa mai intre in vederile "antrenorului". respect pt jucatorul Dorinel Munteanu, si multa bafta ANTRENORULUI Dorinel Munteanu. Nu va suparati, dar ati nimerit la momentul nepotrivit pt ca sunteti antrenorul nepotrivit pt STEAUA. Asta e parerea mea

 •  19 Decembrie 2008, 18:58

sincer ai fost un idol neamtule,dar dupa ce ai facut atetea blaturi in fotbal esti ultimul fotbalist ,te-ai manjit .banii te-au luat mintile,dar sincer meriti acest lucru sa fi dat afara nici nu meritai sa antrenezi nici o echipa ,cel mai iubit va fi DAN PETRESCU,RUSINE DORINELE PT TOT CE AI FACUT

Vezi toate comentariile (7)
Comentează