FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI / CRISTI LAPA (KAPRUN)

Dorinel Munteanu si-a scos echipa la cumparaturi

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

Fotbalistii vasluieni au avut parte de o jumatate de zi libera, prilej pentru care Dorinel Munteanu si-a scos echipa la cumparaturi. Asadar, Panait si compania au vizitat mai multe centre comerciale din Kaprun si Salzburg. Cei mai multi s-au oprit la standurile cu articole sportive.

Astfel, portarul Cristi Haisan si-a achizitionat o noua pereche de manusi, care l-au costat 100 de euro, iar Vasile Buhaescu a investit 99 de euro pe o pereche de ghete. "Sper sa-mi poarte noroc si sa marchez cit mai multe goluri in viitoarea editie de campionat", a spus atacantul, care a marcat in poarta Rapidului, sezonul trecut. si pustii Pirv si Mindrusca au investit euro in pantofi adidas, iar sirbii Bukvic si Ljiubinkovic au revenit la hotel dezamagiti ca nu si-au gasit ghete pe masura lor, cei doi purtind marimea 45, respectiv 43 la ghete.

Munteanu, in postura de ghid, i-a dus pe jucatori si in centrul istoric al Salzburgului, amintindu-le, totodata, ca orasul poarta pecetea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează