FOTBAL  »  LIGA 1  »  "FIARA" A PLECAT DIN GHENCEA

Dorinel Munteanu: "Valoarea jucătorilor Stelei nu este aceasta, eu puteam face un grup puternic"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Dorinel Munteanu, fostul antrenor al Stelei, crede că valoarea jucătorilor Stelei nu este cea pe care au arătat-o în ultimele etape.

"Totul este posibil la Steaua cînd nu ai rezultate. După cum a jucat echipa, era de aşteptat. Eu nu ştiu pentru ce am fost dat afară. Valoarea jucătorilor Stelei nu e cea pe care au arătat-o acum. Eu puteam să fac un grup puternic", a spus Dorinel Munteanu la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (16)
obiectivul
obiectivul  •  18 Mai 2009, 22:03

Pana sa vina la Steaua aveam o parere foarte buna despre antrenorul Dorinel Munteanu. De cand l-am vazut umilindu-se in fata cibanasului nu mai pot spune nimic despre el. Doamne fereste sa vina Dan Petrescu si sa-l vad si pe el umilindu-se. Daca vine Panduru, ciobanul va avea inca o carpa de sters cizmele.

felixiulian
felixiulian  •  18 Mai 2009, 21:02

Dorinel versus lacatus = 1-0 Dorinel nu a fost invins in campionat si asta e o diferenta mare ..Dorinel este mai bun decat lacatus ca antrenor .Si sa nu uitati ca probe pe banca technica a Stelei nu trebuiesc facute ..Steaua are nevoie de Antrenor cotat nu de incercari .Dar daca asta e mentalitatea lu jiji vom plange noi mult si bine

 •  18 Mai 2009, 20:11

un poupincouryst, asta am zis ca esti dorinele, dar labariiy astia m-au cenzurat.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează