FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

EXCLUSIV Dorit de Dinamo și Gaz Metan, Poenaru anunță: „Ne-am înțeles, semnez contractul”

Ilie Poenaru semnează cu Gaz Metan Mediaș / foto: GSP
Ilie Poenaru semnează cu Gaz Metan Mediaș / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 16 septembrie 2021 10:51 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 16:40

Ilie Poenaru (44 de ani) a bătut palma cu Gaz Metan și va semna astăzi, în jurul prânzului, cu medieșenii. Tehnicianul care îl înlocuiește pe Mihai Teja a fost ofertat și de Dinamo, dar ardelenii au negociat primii și au obținut semnătura acestuia. 

După ce va semna actele cu medieșenii, Ilie Poenaru se va alătura lotului celor de la Gaz Metan, care pregătește la București partida cu Rapid de vineri. Poenaru va semna un contract valabil un an, iar în cazul în care salvează echipa de la retrogradare, înțelegerea se va prelungi pentru încă un sezon

Ilie Poenaru semnează cu Gaz Metan: „Îl voi anunța pe Iuliu Mureșan”

„M-am înțeles cu Gaz Metan. Azi la prânz urmează să semnăm contractul. Îl voi anunța pe Iuliu Mureșan, căruia îi mulțumesc că s-a gândit la mine și m-a dorit la Dinamo, dar i-am spus că sunt om de cuvânt și nu pot să refuz Gaz Metan, pentru că m-au ofertat cu două zile mai devreme”, a declarat Ilie Poenaru, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

După ce semnez voi merge la hotelul echipei care ajunge azi la București pentru meciul cu Rapid”, a mai spus omul care, în decurs de un an, a promovat-o și dus-o în play-off pe Academica Clinceni. 

Gaz Metan, început catastrofal de sezon

Gaz Metan a început sezonul sub comanda lui Mihai Teja, iar rezultatele din primele 8 etape au fost mult sub așteptări. Sibienii au câștigat un singur meci dintre primele 8 și au înscris doar 5 goluri. Gazul are 5 eșecuri consecutive în Liga 1, iar programul din următoarea perioadă nu este unul facil. 

Urmează dueluri tari cu Rapid, Sepsi OSK, CFR Cluj, Dinamo și FCU Craiova! Început de foc pentru Ilie Poenaru, care sezonul trecut s-a bătut de la egal la egal cu echipele de top ale campionatului, în play-off.

Ilie Poenaru a fost dorit la Dinamo 

Marea pierzătoare a înțelegerii Ilie Poenaru - Gaz Metan este Dinamo. 

După ce contractul antrenorului Dario Bonetti a fost reziliat, Dinamo s-a orientat către Ilie Poenaru, dar antrenorul a ales-o pe Gaz Metan. Miercuri, Poenaru dezvăluia că a purtat discuții cu Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, în vederea preluării funcției de „principal” în Ștefan cel Mare:

„Ieri am discutat cu domnul Iuliu Murșan, căruia îi mulțumesc că a vrut să-mi ofere posibilitatea să antrenez la Dinamo. Am coloană vertebrală, mi-a dat cuvântul. Întâi primează discuțiile cu Gaz Metan. Îmi doresc să ajung la Dinamo, am lucrat cu 60-70% dintre jucători. Dar am principii și nu vreau să mă plimb dintr-o parte în alta. Dinamo, cu tot ce aliniază în teren, în doi sau trei ani, se va bate la campionat. Dacă va putea ține de jucători”, a spus antrenorul bucureștean la Pro X.

Mai multe știri din Liga 1: 

Salvatorul lui Dinamo din sezonul trecut n-ar refuza revenirea: „Putem vorbi”

Surpriză de proporții! Comentator „importat” din politic de Prima TV la FCU Craiova - FCSB: „Sunt sferturi de fotbaliști, oricine îi poate comenta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dansy
dansy  •  17 Septembrie 2021, 08:13

Vom mai avea o echipa care refuza fotbalul!Cu acest Poenaru GM va sta cu toată echipa in propriul teren cu speranța unui contraatac norocos.Tene are licența Pro și e de trei ori mai antrenor decât Poenaru.

creeperno115
creeperno115  •  16 Septembrie 2021, 22:43

Of of ce rau imi pare! Cu poenaru sigur jucam sampions lig

kensan.gmm
kensan.gmm  •  16 Septembrie 2021, 15:02
Postat de demarco72 pe 16 Septembrie 2021, 14:04

Se pare că nici la Mediaș nu sunt salariile la zi. Poenaru și-a arătat limitele. Nu are licența Pro și nu va avea voie să dea indicații de pe bancă. O echipă în are nevoie de indicații de la marginea terenului. Ca să-l ia pe Poenaru, Mesiașul trebuie să mai angajeze un antrenor cu licența Pro.

Poate ca nu sunt la zi nici la noi dar macar noi nu ne desfiintam cum se tot anunta prin presa despre Clinceni. In plus, in mamaliga noastra sunt maxim 3 echipe cu salariile la zi..

Vezi toate comentariile (20)
Comentează