FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dorit de Steaua şi Rapid, Hora a semnat pe 5 ani cu CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Disputat de cluburile din Capitală, Ioan Hora (21 de ani) a ajuns în cele din urmă la campioana CFR Cluj, pentru care a semnat pe 5 ani.

Fostul mijlocaş al Gloriei Bistriţa s-a declarat încîntat de posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor cu noua sa formaţie şi a precizat că nu se teme de concurenţa din lotul feroviarilor.

"Mă bucur că am ajuns aici şi că am rămas în Ardeal, aproape de casă. Sper să ajut echipa să cucerească un nou event şi să facem o figură cât mai frumoasă în Champions League. Mi-am împlinit un vis şi abia aştept să joc în compania unor jucători de clasă!

Va fi o concurenţă serioasă, dar nu-mi este teamă, am încredere în mine şi sper să mă integrez cât mai repede", a spus Hora pentru site-ul oficial al clubului CFR Cluj.

"Transferul s-a facut in conditii avantajoase pentru ambele cluburi”, a declarat, pentru site-ul Gloriei, presedintele Jean Padureanu. 

"Am petrecut doi ani frumosi la Gloria, am avut foarte multe de invatat in aceasta perioada. Totodata, Gloria mi-a oferit un nou inceput dandu-ma la CFR Cluj, o echipa de Champions League"
, a spus Hora pentru acfgloria.ro.

"Noi discutăm de mai mult timp cu cei de la Bistriţa pentru Hora, dar abia astăzi am reuşit să definitivăm transferul. Sperăm să aibă evoluţii din ce în ce mai bune şi să facă pasul la naţionala mare de la CFR Cluj", a afirmat şi preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

Hora a evoluat în 30 de partide de Liga pentru Gloria în sezonul recent încheiat, izbutind 4 goluri şi 2 assisturi.

5,73 este media notelor din Gazetă pentru Ioan Hora în sezonul recent încheiat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
albusibiu
albusibiu  •  03 Iunie 2010, 05:10
Postat de sundancekid pe 03 Iunie 2010, 00:04

Ca sa nu respect cfr-ul si pe Paszkani ar trebui sa fiu t,impit ceea ce nu e cazul insa repet inca o data tu si altii ca tine nu veti avea niciodata sentimente adevarate pentru statul unitar roman, mai salam de s...u!!!

"Statul unitar roman", doar atata poti? Asteptam sa mai zici ceva despre moguli, reformarea statului si alte forme fara fond la moda in ziua de azi. Care statul unitar? Cel care se cearta in coalitii, cel care face greve doar pe 50%, care unitar, zevzecule? De cand romanii au invatat sa fie uniti? E vorba de tipologia umana! Imi pare rau, dar m-am convins acum de-a dreptul: esti doar idiot! PS: Nici vacanta ce ti-o recomandam anterior nu te scapa din situatia asta. Sincere compatimiri.

 •  03 Iunie 2010, 01:46
Postat de pe 02 Iunie 2010, 23:27

I-mi pare rau dar Hora nu e de cfr.Bea de stin ge,umbla noaptea prin cluburi si mai face si accidente de masina umblind beat la volan. Daca nu credeti intrebatil unde a fost in noaptea de inviere si ce a facut a doua zi dimineata in jurul orei 9!!!!!

ady nu da din casa. :))... bafta Hora! :)

 •  03 Iunie 2010, 01:38

@sundancekid iti apreciez parerile referitoare la fotbal, dar cu politica (nationalismul) las-o balta... pe bune habar nu ai ce sentimente avem noi, ardelenii (nu maghiarii) fata de cei din sud...desi romani 100%, crede-ma ca apreciem harnicia ungurilor, a sasilor comparativ cu lenea, indolenta, "smecheria" etc a majoritatii celor din sud. exista si exceptii...vezi cativa din galeria Cfr-istilor, sau chiar din cea a lui U. by the way... stiu cel putin 10 maghiari care sunt fani inra

Vezi toate comentariile (73)
Comentează