FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

"Dosarul Transferurilor": următorul termen este pe 18 decembrie

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 15:50

Audierile s-au încheiat. Următorul termen este programat săptămîna viitoare, pe 18 decembrie, ora 10:00.

UPDATE
Sînt audiaţi mai mulţi oameni care au făcut parte de-a lungul timpului din Comitetul Executiv al lui Dinamo. Ion Stan, unul dintre aceştia, a venit cu o hîrtie pe care avea notate declaraţiile date în faţa instanţei în trecut. A adus şi unele completări: "Clubul Dinamo a fost desfiinţat în 1993 şi eu am venit să iau brandul şi patrimoniul. În 1994, am ajuns unul dintre fondatorii clubului Dinamo. Am participat la şedinţele Consiliului de Administraţie şi, uneori, chiar şi după anul 2000".

UPDATE
/ Este audiat un fost membru în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo. Vorniceanu: "Niciodată nu am avut acces la bilanţurile întocmite. Nu îmi amintesc să fi văzut vreun act". Judecătoarea intervine: "Cum puteaţi aproba ceva ce nu aţi văzut?"

Audierile s-au încheiat. Următorul termen este programat săptămîna viitoare, pe 18 decembrie, ora 10:00.

UPDATE Sînt audiaţi mai mulţi oameni care au făcut parte de-a lungul timpului din Comitetul Executiv al lui Dinamo. Ion Stan, unul dintre aceştia, a venit cu o hîrtie pe care avea notate declaraţiile date în faţa instanţei în trecut. A adus şi unele completări: "Clubul Dinamo a fost desfiinţat în 1993 şi eu am venit să iau brandul şi patrimoniul. În 1994, am ajuns unul dintre fondatorii clubului Dinamo. Am participat la şedinţele Consiliului de Administraţie şi, uneori, chiar şi după anul 2000".

UPDATE / Este audiat un fost membru în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo. Vorniceanu: "Niciodată nu am avut acces la bilanţurile întocmite. Nu îmi amintesc să fi văzut vreun act". Judecătoarea intervine: "Cum puteaţi aproba ceva ce nu aţi văzut?"

*****

Astăzi este programat un nou termen de judecată în " Dosarul Transferurilor", iar cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc au venit la Tribunalul Bucureşti.

Ioan şi Victor Becali, Gigi Neţoiu, Vladimir Cohn şi George Copos sînt primii care au ajuns la termenul de astăzi. Fostul patron al Rapidului a venit tot în cîrje, fiind în recuperare după operaţia la ligamentele genunchiului.

Astăzi vor fi audiaţi ultimii martori, printre care şi Vladimir Cohn, fostul acţionar al lui Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
bibiloiu
bibiloiu  •  09 Decembrie 2013, 16:53

Sa amane direct pentru 2344............................justitie romaneasca .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misucfr
misucfr  •  09 Decembrie 2013, 15:50

Intervine mafia rosie usl-ista si totul se rezolva !!!

jalemare
jalemare  •  09 Decembrie 2013, 15:49
Postat de jalemare pe 09 Decembrie 2013, 15:48

Steaua, numită iniţial AS Armata, a apărut oficial pe 7 iunie 1947. Politrucii din Armată, mulţi dintre ei veniţi direct din URSS, n-au pierdut timpul. Dumitru Petrescu-Griviţa, personaj odios, fost muncitor feroviar la Atelierele Griviţa în anii 30, arestat şi condamnat pentru activităţi subversive în favoarea ruşilor, evadat şi fugit în URSS, de unde s-a întors cu armata de ocupaţie, fusese promovat general de armată. Cu spatele asigurat de sovietici, Petrescu-Griviţa a bătut cu pumnul în masa forurilor sportive, somând ca ASA să joace direct în prima ligă. "Asociaţia Sportivă Centrală a Armatei a luat fiinţă şi a cerut să fie introdusă în Divizia A", anunţa sec "Sportul po

După îndelungi frământări, federaţia a ales să sacrifice Sparta Bucureşti pentru a face loc nou-înfiinţatei AS Armata în Divizia B. Totul părea bătut în cuie. S-a publicat inclusiv programul meciurilor. Apoi a venit bomba: vicecampioana Carmen Bucureşti a fost exclusă din competiţie! "Decizia a fost luată de federaţie la ordinul direct al Anei Pauker", îşi aminteşte Angelo Niculescu (venerabilul antrenor era, pe atunci, fotbalist la Carmen) cine a făcut loc pentru ASA în prima ligă. O contribuţie esenţială a avut şi generalul Dumitru Petrescu-Griviţa. În locul echipei lui Mociorniţă, ultima grupare profesionistă din România, în Divizia A a fost introdusă AS Armata.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close