FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

Dossey afectat de frig

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2007 00:00

Portarul ghanez Ibrahim Dossey are probleme cu temperaturile scazute din ultimele zile. Goalkeeper-ul a tremurat la antrenamentul de ieri de dimineata, fapt ce a stirnit risul colegilor deoarece in vara, cind erau temperaturi de 40 de grade, Dossey prefera sa stea la soare.  In schimb, fundasul ivoarian Constant Djakpa nu are nici o problema. "Nu imi este frig, sint obisnuit fiinca anul trecut am evoluat in Norvegia unde e un pic mai frig decit aici. Apoi, merg pe cherosen si ma incalzesc", a glumit Djakpa.

Tabela noua
Gorjenii vor incepe lucrul la noua tabela de marcaj a stadionului Municipal. Miine va fi turnata fundatia pentru stilpul tabelei, care va fi amplasata la peluza oaspetilor. Aceasta este una ultramoderna, are 30 de metri patrati, iar pe ecranul ei spectatorii vor putea viziona rezumate ale partidelor pandurilor, dar si imagini cu fotbalistii lui Eugen Neagoe. Costul tabelei intra in constructia instalatiei de nocturna pentru care Primaria orasului Tirgu-Jiu a platit 40 de miliarde de lei vechi.

Playtech: BOMBĂ! Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan. Cifrele sunt astronomice


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează