FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-U CLUJ, VINERI, 20:30, ANTENA1, LIVEVIDEO GSP.RO

Tratament cu totul special pentru Torje: "Două polidine şi trei piramidoane" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Căpitanul Boştină vrea să marcheze în "Ştefan cel Mare", iar antrenorul Marian Pană anunţă că meciul cu Dinamo va fi "care pe care".

Clujenii vor să spulbere orice dubii legate de meciul de vineri, cu Dinamo, deşi  legăturile dintre cele două cluburi sînt evidente. Prima pentru victorie anunţată de Walter, care e acţionar şi la Dinamo, e de 2.000 de
euro pentru fiecare titular al Clujului, la fel ca şi în meciul cu Steaua. Iar jucătorii spun că
sînt decişi să şi-o asigure.

Boştină: "Nu intru în combinaţii"
Ieri, căpitanul Gabriel Boştină a spus că a rămas prieten cu jucătorii din "Ştefan cel Mare", dar a transmis că refuză să se gîndească la orice posibil aranjament. "Nu cred că-mi va propune cineva aşa ceva, dar pentru mine e limpede că nu voi intra niciodată în jocuri de culise. Sînt profesionist şi nu fac diferenţa între Universitatea şi Dinamo. Am să mă bucur pentru echipa mea dacă am să marchez", a declarat căpitanul "şepcilor roşii", venit în vară tocmai de la Dinamo.

Pană nu se teme

Antrenorul Marian Pană mizează pe cel puţin un egal în "Groapă" şi nu se teme de forma unor jucători precum Torje sau Liviu Ganea. "Ce măsuri să iau la Torje de pildă? Două polidine şi trei piramidoane! Acesta e tratamentul pe care i-l pregătim. El vine pe zona lui Mendy, şi el un jucător de viteză. Va fi o luptă de care pe care", a spus Pană, fost campion al României ca jucător cu Dinamo.

declaraţii
"Dinamo e o echipă imprevizibilă, care pleacă favorită în meciul de vineri. Mi-aş dori însă încă trei puncte din această partidă, care va fi cea mai grea pentru noi de la startul sezonului"
Gabriel Boştină, căpitan "U" Cluj

"Vorbesc mereu cu colegii mei de la Dinamo. Cu Mărgăritescu sînt foarte bun prieten, dar asta nu înseamnă nimic. Mi-a umflat glezna în Austria".
Gabriel Boştină, căpitan "U" Cluj


7 victorii a obţinut "U" în istoria participărilor în Liga 1 pe terenul lui Dinamo, dintr-un total de 42
de partide

18 goluri în 5 partide a marcat Dinamo în Liga 1, poarta "cîinilor" fiind perforată de 10 ori pînă
acum, adică de două ori pe meci

"Claudiu vrea să joace"
Antrenorul Marian Pană a discutat cu Claudiu Niculescu, aflat la primul meci contra lui Dinamo după 10 ani de carieră în"Groapă". "Nu pot spune dacă va juca. Cert e că îşi doreşte să joace, iar decizia depinde de mine", a spus Pană. "Pentru el e greu, a stat atîta timp acolo! În privinţa mea, sînt obişnuit să fiu huiduit", a spus, pe de altă parte, Boştină.

A semnat Tony!
Clujenii au decis să-l legitimeze pe atacantul nigerian Tony Nassudor Nwakame (19 ani). Jucătorul, testat în ultima lună de Marian Pană, nu va fi păstrat însă în lot, ci urmează să fie împrumutat. O variantă luată în calcul e Turda, unde vor mai ajunge Dolha, Danciu sau Teuşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
l0gan
l0gan  •  26 August 2010, 18:12

blat neblat noi vrem cele 3 puncte hai dinamo!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează