FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dovadă de dragoste pentru culori: "Dintre Steaua şi Rapid, aş alege chiar şi acum tot Giuleştiul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 11:22

Ovidiu Herea a jucat timp de cinci sezoane la Rapid şi este la curent cu situaţia dificilă a echipei, motiv pentru care a decis să renunţe la datoria pe care clubul o avea la el.

"Am renunţat la banii pe care îi aveam de primit pentru că la Rapid am petrecut cele mai frumoase momente din cariera mea. Nu vreau că echipa să aibă probleme din cauza restanţelor salariale către mine.

Rapid trebuie să se salveze de la retrogradare şi să scape de problemele financiare. Mi-aş dori ca într-o zi să revin la echipă. Dintre Steaua şi Rapid, aş alege chiar şi în acest moment tot Rapidul", a spus Ovidiu Herea la ProTV.

200.000 de euro era suma pe care Herea trebuia să o primească

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
nelutzanegru
nelutzanegru  •  29 Decembrie 2014, 17:06

Tot timpul aud ca ar veni la Rapid,dar atunci cand a fost greu au fugit ca potarnichiile, toti mari "Rapidisti",normal ca e usor sa vb.atunci cand ai cel putin 200 de mii de E pe an !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Decembrie 2014, 01:53
Postat de aly_dinamo pe 28 Decembrie 2014, 22:19

Declaratie foarte ok a lui Herea...prin care isi arata atasamentul fata de clubul Rapid. Multi suporteri stelisti se ataca fara motiv...

logic si foarte normal. de bun simt, as zice.)

forumeer
forumeer  •  28 Decembrie 2014, 22:57

Bun, frumos, dar intre Sion si rapid ce ar alege? Aud? Asa credeam si eu. Las-o, asa, Ovi, ca de la bercenar la bercenar.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează