FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dr. Zenga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2007 00:00

Fotbalistii au refuzat sa le fie adus un psiholog la echipa, motivind ca Walter este cel mai bun pedagog. Ratarea obiectivelor din acest sezon, Supercupa Romaniei, calificarea in grupele Champions League si in cele ale Cupei UEFA, i-a intristat pe sefii din stefan cel Mare. Debusolarea prin care trecea echipa si degringolada din teren i-au facut pe actionari sa se intrebe daca nu este necesar un om care sa le ridice moralul fotbalistilor.

sefii le-au si propus jucatorilor sa le aduca un psiholog la echipa, insa fotbalistii au refuzat motivind ca Walter Zenga este cel mai modern antrenor cu care au lucrat si are calitatile necesare pentru a-i ajuta din punct de vedere moral. Ros-albii sustin ca italianul de 47 de ani stie sa ii asculte, sa ii inteleaga si sa le dea cele mai bune sfaturi atit pe gazon, cit si in afara lui. De altfel, Zenga a stiut sa se apropie de jucatori, carora le-a creat si un program flexibil de antrenament fara cantonamente interminabile, asa cum se intimpla in perioada Mircea Rednic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează