FOTBAL  »  Superliga  »  ACID

Dragomir: "Am altă opinie decît membrii CAF, care au dat 3-0 pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Intr-o interventie telefonica la Special, pe sportro, presedintele LPF, Dumitru Dragomir a comentat lupta pentru titlul din Liga I in acest sezon, insistind asupra faptului ca CFR pastreaza sanse importante in duelul la distanta cu Steaua:

Nu mă iau după prostiile spuse de Gigi Becali. Îşi bate joc de presă. Şi Mititelu are strategia lui, aşa că să nu îl credem mereu. Steaua nu e favorită la titlu. Programul CFR-ului e mai uşor. Steaua nu are meci uşor la Craiova. Visul vieţii lui Mititelu este să bată Steaua şi Dinamo.

Iancu, Mititelu, Becali nu pot fi cumpăraţi pentru că un loc în clasament e 200.000 euro din drepturile de televiziune. Sînt locuri de 400.000, 500.000. Echipa care ia titlul înseamnă că l-a meritat. Eu sint pus la LPF să fiu echidistant.

Visul meu este să facem cel putin 10 stadioane ultramoderne în România. Am altă opinie referitoare la decizia CAF de astăzi, 3-0 pentru Steaua, pe care nu vreau să o spun. În 2008 a fost suspect meciul Bistrita - Piatra Neamţ, dar acum bag mâna în foc pentru corectitudinea acestui meci. M-a convins Pădureanu că a fost un meci corect.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
 •  22 Aprilie 2008, 03:01

pacalicilor care va legati de Dragomir, in caz ca nu ati putut citi printre randuri din ceea ce tot zicea el in perioada judecatii cazului bricheta, tipul nu a fost nicio clipa de aceeasi parere cu Sandu, dar nu a avut ce face Dragomir,imdediat dupa luarea deciziei: "Este o decizie APROAPE regulamentara, ce le-a trbuit atat timp?"

 •  22 Aprilie 2008, 02:38

Dragomir, Tu ne crezi trogloditi ca tine? E prea mult de spus in cazul tau si nu voi continua. Oricum, esti o pata urat mirositoare pe harta fotbalului romanesc.

 •  22 Aprilie 2008, 01:47

D-le Dragomir,faci parte din clanul care conduce fotbalul in Romania,Becali sau Mecalli cum ar spune d-l Calinescu,alti Becali,M. Sandu,Boc si sa-l punem pe lista ,si pe d-l Lupescu.Dumneavoastra toti nu faceti altceva decit sa-l ajutati pe Gigi Becali.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează