Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Octombrie 2009, 01:08

Pai..macar de aia sa fi mandru (probabil ca nu te-au injurat) ca pe TOATE stadioanele (mai putin cele pro-FRF si pro-LPF aka CFR CLUJ, Ceahlaul, etc.) esti INJURAT NONSTOP. La puscarie interlopule. Pentru a te angaja in Romania pe cel mai neinsemnat post ti se cere sa ai un cazier judiciar curat. Cum poate un om ca asta care a facut PUSCARIE pentru delicte de drept comun sa conduca LPF? Only in Romania....

 •  20 Octombrie 2009, 00:58

degeaba ne lauzi comunistule, mai ales ca in aceelasi timp iti pupi in fund colegul de partid aka mircea sandu, "vicepresedinte uefa", voi sunteti opusul a tot ce inseamna ROMA-ROMANIA-RAPID. Voi sunteti Moscova-Securisti-Comunisti si PCRisti. Nu doar ati fost. Ati fost si sunteti. Zii! cate campionate ai tras sa le i-a dinamo?

 •  20 Octombrie 2009, 00:47

Ni se falfaie de parerile tale. Mai rau vei fi injurat meciul urmator pe Giulesti. N-avem nevoie de aprecierile tale. Ne e greata de voi!!!

 •  20 Octombrie 2009, 00:15

Trimis de aliadi177 la 7 Septembrie 2007, ora 16:36 cv entretainemaint, imi este si scarba sa pronunt acest nume, desi au atatea reclamatii vad ca in continuare se ocupa cu furtuL. Spun furt pentru ca si eu sunt patita cu ei, in loc de plata pentru emisiunile la care au participat copilasii mei m-am ales doar cu cearta dintre mine si Cristi Marinescu. Nu era o suma f mare, 150 lei noi, dar faptul ca a fost munca copiilor mei m-a durut f tare. Rusine pentru asemenea firma.

 •  20 Octombrie 2009, 00:03

Galeria Rapidului este unica galerie care canta din min.1 pana la final indiferent de scor si asta se intampla la fiecare meci. a observat si el acum... oi fi tu mandru dar pe noi ne doare undeva de parerile tale. tu si sandu ati distrus credibilitatea fotbalului romanesc.

 •  19 Octombrie 2009, 23:36

Dragi Romani - Lui Dragomir ai este frica, daca NEMTZII pune mana pe RAPID, se va face LEGE in Fotbalul Romanesc. OCCIDENTUL va pune capat interlopilor din fotbalul Romanesc.

 •  19 Octombrie 2009, 23:36

O natiune intreaga ar dori sa fie mandra de cei care-s pusi acolo sus, sa o conduca, etc, acolo unde si fotbalul are locul lui, dar ghinion. Inca nu s-a nascut, se pare, cel care sa poata fi mandru de ceea ce a facut pentru acest neam. LPF SI FRF ESTE O PARODIE, IAR CHESTIA CU MANDRIE SE POATE INTERPRETA CA O BLASFEMIE LA ADRESA CELOR CARE SUSTIN PRIN PREZENTA LOR PE STADIOANE A FOTBALULUI .

 •  19 Octombrie 2009, 23:12

Mandru,nemandru,tu esti virusul fotbalului romanesc.Esti un comunist ce sustii dictatorii.Ai facut-o inainte si o faci si acum.Daca erai om,ciobanul trebuia sa fie pedepsit intai,pentru comportamentul pe care la avut fata de suporteri si fata de fosti jucatori de fotbal.Boloni,Ienei,Lacatus,Hagi,au scris istoria fotbalului romanesc,iar tu,precum un porc(scuzatima,dar nu am alt cuvant pentru acest smecher),murdaresti tot ce au realizat ei.De nesimtit ce esti,nu vrei sa te dai la oparte.

 •  19 Octombrie 2009, 23:06

La meciul cu Fener niciun abonat de la vreuna dintre peluzele din Ghencea nu are acces pe stadion deoarece este considerat persona non-grata! Cum comentati acest lucru? Dc nu se mediatizeaza acest abuz al vomei care conduce Steaua! Vinde, pleaca, mori!

 •  19 Octombrie 2009, 22:50

mai p orcule,RAPIDISTII sun altceva decat clonele tale..

Comentează