FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Dragomir contrazis și de finul său + Cum s-au decis alegerile FRF din 2014

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 17:53

Gheorghe Chivorchian l-a contrazis pe Dumitru Dragomir, care declarase că înaintea alegerilor de la FRF din 2014 ar fi fost în biroul său alături de Răzvan Burleanu.

"Am înţeles că naşul meu, domnul Dragomir, a spus că la precedentele alegeri eu am fost cu domnul Burleanu la dumnealui şi i-am zis să-l susţină pe Burleanu! Nicidecum!

Am avut o singură întâlnire cu Dragomir şi i-am zis doar că vreau să-mi anunţ candidatura. Mie, Răzvan Burleanu nu mi-a promis niciodată că îmi dă funcţia de secretar general. Poate să confirme şi Vasile Avram. Era un pic de rumoare în sală şi le-am spus să ieşim afară, că nu avea sens să îi ţinem pe oameni acolo.

I-am zis lui Vasile (n.r. Avram): «Vasile, eşti în poziţia numărul doi. Părerea mea e că are şanse Răzvan! Alege ce poziţie vrei»", a spus Gheorghe Chivorchian la TV Telekom Sport.

Reacția lui Chivorchian vine în aceeași zi în care și Răzvan Burleanu declara că nu s-a întâlnit cu Dumitru Dragomir înaintea alegerilor.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close