FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dragomir explică eşecul lui "Nilă": "Nu era copt pentru Steaua" » Şeful Ligii anunţă următoarea despărţire

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 20:48

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a vorbit despre plecarea lui Mihai Costea de la Steaua, după ce atacantul a intrat în conflict cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"Mihai Costea nu era copt pentru Steaua, au încercat în toate felurile. Aşa cum nici Piovaccari nu cred că va face mulţi purici. La Steaua, dacă nu intri în combinaţii, nu ai şanse. Nikolici ăsta are ceva ce nu are nimeni, aleargă non stop, deranjează pe toată lumea şi atunci este util Stelei", a spus Dumitru Dragomir, conform Mediafax.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dreamer123
dreamer123  •  20 Iulie 2013, 01:57

mitica langa gigi !

dan14
dan14  •  19 Iulie 2013, 23:27

Nila asta e un taran prost, un cocalar. Conteaza foarte mult educatia si din cauza asta va fi si asta un fotbalist ratat ca si "Printul" Cristea si ca multi altii care se cred mari cacati.

spinoza
spinoza  •  19 Iulie 2013, 23:03

Politai prost!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează