FOTBAL  »  Superliga  »  CAZ ÎNCÎLCIT

Dragomir-Iancu, două ore de discuţii între patru ochi ;)

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Pentru a doua oară în trei zile, preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a analizat cazul Poli Timişoara vs Rapid împreună cu Marian Iancu, şeful bănăţenilor!

Cei doi ar fi stat în jur de două ore la Ligă, în biroul preşedintelui LPF, după ce sîmbătă a avut loc o altă întîlnire, la care au mai participat Vasile Avram, preşedintele AMF Bucureşti (organismul care i-a legitimat pe Varga şi pe Bălan) şi mai mulţi jurişti. "Am auzit şi noi despre această întîlnirea şi sîntem surprinşi. Noi nu am fost anunţaţi de nimic, ci doar să ne prezentăm la Comisii", a afirmat Ion Taban, preşedintele Rapidului.

Astăzi, la 17:00, se întruneşte Comisia de Recurs, care are pe ordinea de zi "Cazul Varga-Bălan". Motivul este însă incredibil: La Recurs se judecă decizia Comisiei de Disciplină, care a trimis cazul la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor! Oricum, pînă la luarea unei decizii, fotbaliştilor li se interzice să joace, motiv pentru care giuleştenii ameninţă cu justiţia. "Li se interzice dreptul la muncă. Aşa ceva nu s-a mai pomenit", a afirmat acelaşi Taban.

Stai pe GSP.ro pentru a afla primul decizia pe care o ia astăzi Comisia de Recurs!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
 •  16 Martie 2010, 15:56
Postat de maxone42 pe 15 Martie 2010, 16:54

...continuare.. "Dacă sînt regulamentare sau nu, nu putem să ne pronunţăm nici Liga, nici Şiman, nici Rapid, nimeni. La regulament nu se vorbeşte de înscriere, ci de afiliere, iar Rapid era afiliată demult. Jucătorii de la orice echipă a Rapidului pot juca oriunde. Mîine pot să se ducă să spună că vrea să joace cu juniorii. Cine poate să îi împiedice? Şi acum pot fi legitimaţi jucători". Deci REPET. Este INCA O FACATURA impotriva Rapidului. Dar din 1947 si p

dreptul de joc in liga IV ti-l da AMF, pentru liga I ti-l da LPF. imi pare rau ca incerc sa va faceti sa intelegeti marsavia facuta de Cocos. Este clara ca lumina zilei dar voi insistati in prostiile pe care vi le baga el pe gat. Atitudinea la care ma asteptam din partea Rapidului era sa ia pozitie impotriva conducerii pentru aceste marsavii care pagubesc clubul. In schimb voi bateti apa in piua ca sunteti niste victime... vai-s-amar

 •  16 Martie 2010, 15:51
Postat de grobertinos pe 15 Martie 2010, 22:57

cocis

prostea, cocis a venit LIBER DE CONTRACT! mare diferenta. mai citeste si informeaza-te. Cat despre "intalnirea secreta si inexplicabila" ia spune de ce s-au intalnit mitica si sandu cu copos ieri? atunci nu s-au discutat aceleasi chestii? taban are memoria scurta, tine minte doar ce vrea el. si daca pe el il inteleg ca insista in prostie, pe suporterii rapidului chiar nu-i inteleg... parca vad 3-0 Timisoara si o sa inceapa sa urle victimele tot impotriva lui Iancu, in loc de Copo

 •  16 Martie 2010, 08:26

iar daca s-ar lega si uefa sa ne dea afara din cupele europene pe vreo 2 ani ar fi super si ar face cu adevarat curatenia care se doreste. ca dupa asa un scandal, fara malaiul de fiecare toamna al cluburilor mari, ar zbura mitica si toata gasca aia...cit ai spune dom'le!))

Vezi toate comentariile (84)
Comentează