FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi!”

Dumitru Dragomir / foto: Eli Driu
Dumitru Dragomir / foto: Eli Driu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 11:03 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 14:06

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e de părere că Victor Pițurcă e singurul antrenor care ar putea s-o readucă pe FCSB în zodia performanței. „Corleone” a criticat pasivitatea lui Dică și l-a „înțepat” și pe MM Stoica: „E la echipă doar cu vrăjeala”.

Eșecul usturător suferit de FCSB cu Silkeborg, 0-5, a provocat reacția acidă a fostului conducător din fruntea LPF. Dragomir îi sugerează lui Becali să-l dea afară pe Dică și să facă tot posibilul pentru a-l instala pe banca roș-albaștrilor pe Victor Pițurcă, un personaj apropiat mai degrabă de CSA Steaua și care nu se află în cele mai bune relații cu finanțatorul vicecampioanei.

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

Dumitru Dragomir îl propune pe Victor Pițurcă la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Becali”

„Suntem vai de mămicuța noastră. Am ajuns râșii râșilor și «muppetsii» Europei. Totul la FCSB s-a transformat într-un haos total, iar pe Gigi Becali îl mai poate salva doar Victor Pițurcă. Dacă nu îl aduce acolo cât mai repede pe Piți, atunci să vedeți ce o să pățească și în campionat. (...) Dacă Gigi Becali nu îl va aduce cât mai repede pe Piți la echipă, praful și pulberea se va alege de tot și de toți banii pe care i-a investit în transferuri.

MM (n.r. - Mihai Stoica) e la echipă doar cu vrăjeala pe lângă toți antrenorii care au fost la ei și cade mereu în picioare în fața lui Gigi Becali, iar Dică a pierdut de tot vestiarul deoarece nu este o mână de fier. Jucătorii nu îl văd pe bancă ca pe un adevărat «mister», ci doar ca pe unul care s-a lăsat de puțin timp de fotbal și a fost secundul lui Rădoi la națională. 

Lor le trebuie în vestiar o mână de fier. Le trebuie un antrenor care să trebuie să tremure doar când îl văd că intră în vestiar. jucătorii nu mai pot să alerge”, a spus Dragomir. 

Dumitru Dragomir: „Voi ați văzut ce fotbaliști a avut Dică pe teren?”

Dragomir și-a continuat analiza și i-a pus la zid pe câțiva dintre fotbaliștii transferați de Becali în ultima pauză competițională. Nici vedetele Tavi Popescu sau David Miculescu, ambii cu prestații deplorabile în partida din Danemarca, n-au scăpat de tirada lui Mitică. 

„Mă uitam la Dawa, înota prin propriul careu. Radaslavescu ăla a luat și kilograme în plus. La Hagi știa fotbal, iar aici la Gigi Becali zici că l-a uitat. Dar știți de ce? Pentru că la Hagi, Radaslavescu nu mișca în front

(...) Gigi Becali a decis să se meargă în Danemarca fără mulți titulari, dar voi ați văzut ce fotbaliști a avut Dică pe teren? Târnovanu… toți zic de el că va ajunge titular la naționala României. Miculescu, 1,7 milioane de euro. Tavi Popescu, marea speranță a României, Ianis Stoica, la fel”, a spus Dragomir, potrivit ProSport

Jucătorii nu mai pot să alerge! Mă uitam la Dawa, înota prin propriul careu. Radaslavescu ăla a luat și kilograme în plus. La Hagi știa fotbal, iar aici, la Gigi Becali zici că l-a uitat. Dar știți de ce? Pentru că la Hagi, Radaslavescu nu mișca în front.
- Dumitru Dragomir

Motivul pentru care Victor Pițurcă nu mai antrenează de aproape 3 ani

Victor Pițurcă (66 de ani) își începea ultimul mandat de antrenor în urmă cu 3 ani, septembrie 2019. După 4 luni, în ianuarie 2020, s-a despărțit de CSU Craiova, iar de atunci nu a mai antrenat. Fostul selecționer a explicat de ce.

În ciuda faptului că este un antrenor cu un CV atractiv, ce cuprinde 3 mandate de selecționer la prima reprezentativă a României, dar și la echipe importante de club precum Steaua, FCU și CS Universitatea, Victor Pițurcă nu mai are angajament de aproape 3 ani.

Întrebat dacă a fost ofertat în ultima perioadă, Pițurcă a răspuns afirmativ, dar a precizat că nicio ofertă nu l-a atras îndeajuns de mult cât să o accepte. Fostul selecționer așteaptă o propunere din partea unei echipe importante din străinătate.

VIDEO Nicolae Dică, după Silkeborg - FCSB 5-0: „N-am trăit niciodată o asemenea umilință”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

ANALIZĂ S-a depreciat numărul 10! Simbolul promovat de Hagi nu mai există nici măcar la clubul „Regelui” + Cum arată situația în Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (39)
observer
observer  •  07 Octombrie 2022, 17:55

Mm e cancerul clubului, nu va mai prostiti. El ii lucrează pe toți si da numai gherle. Lauda toate *** si după aia le da in cap la antrenori. Nu știu la ce ii folosește lii Gigi !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cornel60.
Cornel60.  •  07 Octombrie 2022, 15:58

D-l Becali trebuie să conștientizeze că cea mai importantă schimbare la FCSB este schimarea totală a felului său de a fi, iar de acolo, automat, toate se vor schimba înspre bine. Pițurcă, la FCSB ?.... NICIODATĂ, doar atunci când i-ai surprinde pe Putin și Zelenski că se țin unul de altul și bea din aceeași bere, iar din când în când se pupă pasional. NICIODATĂ, acestea sunt adevarate imposibilități. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mda....
mda....  •  07 Octombrie 2022, 15:05

Pe jiji singurul lucru care îl mai salvează e daca nu se mai baga peste echipa si aduce un antrenor cu autoritate care sa aiba LIBERTATE TOTALA in alcătuirea echipei.Poti sa ai si jucătorii lui Real Madrid in atmosfera aia nocivă nu o sa performeze

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close