FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII LA DNA

Dragomir îi ia apărarea lui Avram: "E ceva necurat la mijloc, ceva politic"

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 17:35

Vestea arestării preventive a şefului CCA, Vasile Avram, nu i-a picat foarte bine lui Dumitru Dragomir, care pariază însă că şeful arbitrilor e nevinovat şi în spatele acestei anchete se află de fapt o motivaţie politică.

Dragomir spune că povestea arestării şefului CCA e cusută cu aţă albă şi nu se încrede în dovezile anchetatorilor.

"Din meciurile pe care le-am analizat noi, Tg Mureş nu prea a avut de cîştigat. Mi se pare că chestia e politică, şi nu ce se spune în ancheta asta, că ar fi luat mită. De ce nu i-a dat lui Avram o sumă rotundă şi ia dat 19.000 de euro, de unde ştia pilotul cîţi bani a luat Avram, i-a numărat el banii?! Dacă aş şti ceva, ştiţi că aş spune, eu am gura mare şi spune eu oricum. Mi se pare că e ceva necurat la mijloc", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Preşedintele LPF a găsit din nou ocazia să-l atace pe Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, despre care a sugerat că ar merita să stea în spatele gratiilor.

"Aşa e la noi în ţară, ăia nevinovaţi sînt condamnaţi şi aia care fac falsuri în acte, îşi fac două echipe ca să nu plătească taxe, ăia nu păţesc nimic. Aşa se face justiţia la noi în ţară", a mai spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

DNA investighează în prezent al doilea caz major de corupţie din arbitrajul românesc, în care este implicat preşedintele CCA, Vasile Avram.  Acesta a fost re'inut preventiv pentru 29 de zile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
aschiuta7
aschiuta7  •  27 Septembrie 2011, 14:14

Sandu si Mitica sunt principalii vinovati dar si presedintii de cluburi, care in loc sa-si foloseasca banii pt. intarirea lotului ii dau pe mituirea celor doi daca vor sa cistige campionatul sau sa joace intr-o cupa europeana.Cel mai bun exemplu DINAMO carede 20 de ani se pregateste pt liga campionilor. Stau sa ma gindesc cit de timpit trebuie sa fie un asa zis patron de club care cumpara jucatori ,le da un salariu pe care 80% nu-l merita apoi plateste arbitri si culmea timpeniei mai da si prima de victorie jucatorilor pt punctele bagate in buzunar de cavalerii negri?????????

benaflek
benaflek  •  27 Septembrie 2011, 12:49

pai si normal..altfel da ala drumul la sifon..

invincibilul
invincibilul  •  27 Septembrie 2011, 12:12

tovarase tolontan ,vad ca ati rectionat urat la unele comentarii care incrimineaza atitudinea complice a presei sportive fata de conducatorii fotbalului romanesc sandu si dragomir .incercati sa ne convingeti ca ati avut dispute la singe cu mircea sandu si dragomir in dezbateri televizate .care sunt acele dezbateri tovarase tolontan in care i ati pus sub presiune pe cei doi ??pt ca nu le a vazut nimeni .ce intervenitii jurnalsitice ati avut vizavii de cazul craiova .intraga arhiva gsp scrisa si vuzuala arata ca voi nu ati facut absolutu NIMIC pt a dezbate si a elucida criza de la craiova ,generata de piturca PRIN INTERMEDIUL COMPLICILOR SAI DE LA LPF .toata iarna gsp a tocat craiova ,fara sa

Vezi toate comentariile (86)
Comentează